Kulmakarvat

maaliskuuta 14, 2013

Ensimmäisen kerran 13-vuotiaana katsoin kulmakarvojani peilistä ja tajusin viimein, miten hirveät pensaat ne olivat. Sitten alkoi armoton nyppiminen, että niistä saataisiin kauniin muotoiset. Liian ohuethan niistä tuli ja pysyi jonkin aikaa, ennen kun huomasin, että ne näyttäisivät paremmilta vähän paksumpina. 
Koen, että olen nyt vasta löytänyt kultaisen keskitien ja oppinut nyppimään kulmani sellaisiksi, että ne itse kelpuutan. Ne kasvavat kuitenkin nopeasti takaisin ja käyn ikuista taistelua yhteistyöhaluttomien kulmakarvojen kanssa, jotka kasvavat mihin suuntaan sattuu.

Näillä välineillä olen kuitenkin saanut ne pidettyä kohtuullisen siisteinä:Eli kuvassa näkyvät la-tweez pinsetit ovat olleet mielestäni tosi hyvät. Kotelossa oli peili ja pinsettimissä pieni lamppu, jonka saa päälle nappia painamalla. Onnistuin tosin hajoittamaan lampun, mutta se oli kätevä, jos nyppi huonossa valossa. Muistaakseni nämä on ostettu Kicksistä ja hintakin oli kohtuullinen.


RefectoCil-kulmakarvojen ja silmäripsien värjäyssetti on ollut kanssa hyvä. Tämän tuotteen voi myös hankkia Kicksistä. Pidän väriä n. 6 minuuttia, ennen kun pesen sen pois ja se kestää pari viikkoa. Silmäripsiä en vielä ole uskaltanut ryhtyä värjäämään, se vaikuttaa jotenkin vaikeammalta...


Lumenen Blueberry-kulmageeli on uusi tuttavuus, joka on osoittautunut loistavaksi! Se kuluu aina nopeasti, mutta sitä on helppo lisätä ja sillä olen hyvin saanut temppuilevat kulmakarvani ojennukseen.
Tämän sain Stockmannilta ilmaiseksi kupongilla.

                                                          with love,
                                                                m

Post Comment
Lähetä kommentti

Auto Post Signature

Auto Post  Signature