Mansikka-kanasalaatti

kesäkuuta 06, 2013



Kun illat alkavat olla riittävän lämpimiä (tai jopa helteisiä) ja samettisia voi tehdä herkullista kanasalaattia mansikoiden ja kuivan omenasiiderin kera. Lisukkeeksi voi tarjota uunissa paistettua yrttivoipatonkia. Mikäpä muu kruunaisi perjantai-illan, raskaan työviikon jälkeen, kun perheen kanssa nautittu ilta-ateria.



Tässä huomaa oman tietämättömyyden näissä puutarhahommissa, sillä olin omasta mielestäni ostanut valkean Hortensian, mutta ei, se alkoikin punertamaan. No, kaunis siitä tulee tuon värisenäkin. Näyttävät kukinnot ihan perhosilta tässä vaiheessa.


Pihan laitto odottaa vielä viimeistelijää, sillä löysin tämän kauan sitten tekemäni menninkäiskeijun vielä varastosta ja suunnittelen nyt sille omaa paikkaa, ehkä jossain kivien keskellä.

Tässä resepti kanasalatiin:

pieni rasia hunajamarinoituja broilerinfilesuikaleita
salaattia
kurkkua
paprikaa
leipäjuustoa
mansikoita
ruohosipulia
tummaa sydänpastaa

Paista broilerinsuikaleet kypsiksi ja keitä pasta. Lisää kaikki ainekset salattiin ja pilko mansikat  ja ruohosipuli päälle. Herkullista.

                                                                        With love,
                                                                M

                                                                          
Post Comment
Lähetä kommentti

Auto Post Signature

Auto Post  Signature