Maailmankartta seinälle Designtarroilla + ARVONTA!

heinäkuuta 04, 2013
Aloitin kesäloman heinäkuun ensimmäinen päivä ja huh, kun on kiirettä pidellyt. Olimme tyttöjen kanssa jo talvesta asti haaveilleet pienestä sisustus- ja remonttiprojektista koskien työhuonetta. Näinhän se on, että mitä ei talvella ennätä, jaksa tai viitsi alkaa töiden lomassa tuhertamaan, niin kesälomallahan sitä sitten rääkkää itseänsä näiden juttujen parissa. Niin, tai koko perhettä ja varsinkin mies-poloista,  jolla on vielä pari työpäivääkin jäljellä ennen lomaa...


Rakastamme matkustamista ja jo pitkään on haaveiltu seinälle ripustettavasta maailmankartta-taulusta, joka kuvastaisi reissaamistamme. Sitten, kun sattuman kaupalla löysimmekin firman, joka myy maailmankartta-tarroja. Sovimme yhteistyöstä Designtarrat-firman kanssa, joka lupasi lähettää kyseisen tarran ja pistää vielä pientä yllätystä tulemaan lukijoitammekin varten. Alun perin suunnittelimme sijoittavamme tämän ihanan tarran uuden työhuoneen seinälle, mutta se jäisi muuten mahdollisen kaapiston taakse. Toiselle seinälle kartasto ei olisi mahtunut, joten kartta sai paikan yläaulasta, jossa se saa mukavasti huomiota huoneisiin ja parvekkeelle kulun myötä.


Luimme ohjeet huolellisesti, mutta vasta tarraa kiinnitettäessä tajusimme vanhemman tyttäreni kanssa, miten tarkkana tulee oikeasti olla, että jokainen pieni pilkun kokoinen saari tulee mukaan. Tarra-arkki on siis kolmikerroksinen ja ensiksi irroitetaan alin arkki. Tässä vaiheessa suosittelemme painamaan tarraa etupuolelta, jotta irroittaessa kuvan kaikki pienet osat eivät jäisi aluspaperiin kiinni. Tarran painelu on siis tehtävä tarkasti ja on todella hyvä, että meitä oli kaksi puuhastelemassa arkin kimpussa, muutoin olisi mennyt hermot.


Seuraavaksi painelimme mantereiden kohdalta kämmensyrjällä tarraa seinään ja sitten pankkikortilla viimeistelimme ilmakuplat pois ja tarkistelimme vielä tarran pysyvyyden.


Sitten pääsimmekin jo irroittamaan päällimmäistä tarraa ja tyylikäs maailmankartta koristaa nyt seinäämme. Huomasin kyllä harmikseni, että ihan kaikki saaret (Kanaria, Kreeta, Kypros, Havaji) eivät olleet tarra-arkilla mukana.


Meillä on tarkoitus vielä hankkia pieniä merkkejä, millä merkata paikkoja, joissa olemme käyneet ja ehkä joskus haluaisimme käydä. Tämä on siis tavallaan muistojen ja haaveiden maailmankartta; ovi matkalle!
Mutta nyt seuraa teillekin mahdollisuus saada jokin kiva tarra piristämään oman kodin seinää!
Laita kommenttiboxiin, minkä tarran haluaisit kotiasi koristamaan ja miksi. Muistathan laittaa viestin loppuun sähköpostiosoitteesi! Arvonta-aika kestää 2 viikkoa, eli loppuu heinäkuun 19. Tarravaihtoehtoja pääset katsomaan täältä: http://www.designtarrat.fi/ (Huom! Älä rekisteröidy linkkiin, vaan kommentoi meidän blogiimme!)
Onnea arvontaan!

with love,
Mx3
5 kommenttia on "Maailmankartta seinälle Designtarroilla + ARVONTA!"
 1. Ja yhteystietoni lähettämääni kilpailuunne (husky perusteluineen...) Kääk... Yritän nyt lähettää tietoni nimen ja URL - osoitteen kanssa, mutta kone herjaa, että URL:n on sisällettävä palvelinnimi. Eli lähetän yhteystietoni nyt näin eli osallistuin eilen kilpailuun kommentteineni eli minä Lipasvaaran Tuula

  VastaaPoista
 2. Apua! Hokasin tän kisan vast nyt, mutta haluisin Audrey Hepburn-tarran eteisen seinälle... Laitoin s-postini toho teijä osoitteeseen, onko ok? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ok, ja muutkin voivat tehdä samoin halutessaan! :)

   Poista
 3. Haluaisin Queen of the kitchen-tarran keittiöni seinälle zemppaamaan ruuanlaitossa!:D

  VastaaPoista
 4. Tuo "Jade" niminen tarra olisi oikein kaunis sisustustarra. Pidän köynnösmäisistä kukkakuvioinneista ja tuo tarra mustana sopisi kauniisti meidän hopeahkon harmaaseen maalattuun seinään olohuoneeseen :)

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature