DIY: kimalletta pikkupurkkeihin

elokuuta 04, 2013

Ostimme jonkun aikaa sitten Sinellistä aivan ihanaa hopeaa glitternauhaa, jolle mietimme sitten käyttötarkoitusta. Koska vanhat pelti/lasipurkit tarvitsivat ehostusta, päätimme uhrata nauhan niihin.


Tässä on kaikki tavarat, mitä tuunaamiseen tarvittiin (Käytimme myös saksia, tietenkin). Eli pari purkkia, kaksipuoleista teippiä (me käytämme valokuvausteippiä) ja glitternauhaa. Kaikkeen pintaan valokuvausteippi ei anna riittävää pitoa, joten silloin kannattaa käyttää tuhdimpaa kaksipuolista teippiä tai liimaa.


Vedimme teippikierroksen purkin ympäri yläreunassa ja alareunassa. Sitten vain kieritimme nauhaa päälle.


Tällaiset niistä sitten tuli! Meni ehkä 5 minuuttia yhteensä kaikkiin, joten tämä oli ehkä nopein ja helpoin tuunausvinkki, mitä olemme täällä aikaisemmin jakaneet...
Pieniä liimattavia timanttitarroja voi myös liimata purkkiin antamaan lisäpotkua. Nämä glitteripurkit ovat kiva piristys vaikkapa elokuun rapujuhlien kattauksiin.                                                                                       


With love,
3xM
2 kommenttia on "DIY: kimalletta pikkupurkkeihin"
  1. Vastaukset


    1. Kiitos! Meillä ollaan ihan hurahdettu kimalluksiin ja kokoajan löytyy uusia kohteita mihin sitä voisi laittaa. Täytyy vain olla malttia, ettei mene överiksi.

      Poista

Auto Post Signature

Auto Post  Signature