Meikkilaatikkko kuntoon

lokakuuta 15, 2014

Olisikohan se ollut puolitoista viikkoa sitten, kun siivosin tohkeissani meikkilaatikkoni ja myös mini m:n hyrskynmyrskyn laatikon. Vaikken ole mitenkään himosiivoaja ja yleensä tulen  kärttyiseksi siivotessani, varsinkin jos muu perhe ei huomaa auttaa, niin järjestelyjä on ihan kiva tehdä. Meikkilaatikossani ei yleensä kovin sotkuista ole, mutta palaset-laatikot tahtovat hieman seilata laatikkoa avatessani ja sulkiessani, joten kyllä sielläkin välillä tavarat ovat heikun keikun.


Aluksi tyhjensin koko laatikon ja heitin roskiin vanhoiksi menneitä tai loppuneita tuotteita. Minä en ihan kyllä siihen parasta ennen päivään kaikkien kosmetiikkatuotteiden kohdalla usko, sillä miksi heittää hyviä käypiä tuotteita roskiin vain päivämäärän takia. Jos tuote ei tuoksu pahalle ja koostumus ei ole muuttunut, niin käytössä on ja yhtään silmätulehdusta tai muutakaan en ole saanut. Tosin ripsiväriä yleensä ei tule käytettyä kolmea neljää kuukautta kauempaa, koska se kuivahtaa tai yksinkertaisesti loppuu. Aurinkorasvat ehkä ovat sellaisia, että haju muuttuu ja niiden kanssa en uskalla riskeerata. Mutta luomivärit tai huulipunat eivät minulla ainakaan ole pahaksi muuttuneet.
Anyway, roskiin ei paljoa lentänyt, mutta muutama loppunut juttu tai sellainen mistä en ole pahemmin pitänyt sai lähtöpassit. Vaihdoin sitten pieneen rasiaan Dermalogican näytteet, jotka pyörivät vähän milloin missäkin ja nyt ne löytää hyvin omasta rasiastaan. Yleensä tutustun näissä uutuuksiin tai minulle uusiin tuotteisiin, mutta suurimman osan säästän matkoille. Verrattomia siellä reissun päällä.Dermalogican matkakokoiset tuotteet ovat minulla nyt käytössä päivittäin ja siksi pyhitin niille oman laatikon.
Ihonhoito, meikit ja kynsilakat omissa laatikoissaan ja helppoa löytää. Nämä palaset ovat olleet suosikkini ja lisää pitäisi hankkia kun muistaisin. Näissä meikit säilyvät tyylikkäästi ja edulliseen hintaan, verrattuna muihin meikinsäilytysrasioihin.
Kun sain omat meikkini puhtaaseen laatikkoon järjestykseen, kävin mini m:n laatikon kimppuun ja huh, se olikin työmaa. Kulta oli säilyttänyt kaikki minulta saadut vanhat meikit, joten ne sai lähteä, päivämääristä tai muista viis. Olivat hieman reissussa ja laatikon pohjalla sen verran kärsineet, että niistä olisi jo voinut tulla tulehdusta. Säilytys ja puhtaana pitäminen ovat kyllä kaiken A ja O.
Nyt on molempien laatikot järjestyksessä, ainakin jonkin aikaa, mutta jopa mini m on nyt iloissaan järkkäillyt meikkejään vielä oman makunsa mukaisesti. Toivottavasti tätä vaihetta kestää.

                                      With love,
                                             M
Post Comment
Lähetä kommentti

Auto Post Signature

Auto Post  Signature