JANE IREDALE JA VISIONARY AWARD-PALKINTO

joulukuuta 01, 2014
JANE IREDALE ON SAANUT VISIONARY AWARD-PALKINNON

”Visionary Award”-palkinto annetaan vuosittain henkilöille, jotka ovat merkittävästi omalla elämäntyöllään edistäneet positiivista ja tervettä edistävää kylpyläkulttuuria. Iredale on valittu palkinnonsaajaksi, koska hänellä on aina ollut tahto edistää naisten elämänlaatua. Hän toi ensimmäisenä markkinoille meikkisarjan, jossa tuotteet ovat hyväksi iholle. (Visionary Award-palkinnon antaa International Spa Association(ISPA) vuosittaisessa konferensissaan Las Vegasissa)
Työskennellessään teatterissa, elokuvamaailmassa sekä televisiossa hän näki, kuinka  meikki aiheutti ongelmia näyttelijöiden sekä mallien iholle.  Iredale loi ensimmäisen Amazing Base –ihoa hoitavan meikin vuonna 1994. Näin meikkiteollisuus muuttui ikuisiksi ajoiksi.
Meikkisarja on keskittynyt kylpylöihin, kauneushoitoloihin sekä lääkäriasemiin, jonka myötä jane iredale on kukoistanut ja kasvanut kokonaiseksi meikkisarjaksi lähes 400:lla nimikkeellään. jane iredale-sarja on USA:n lisäksi edustettuna yli 40:ssä maassa.


 ”Kylpylöitten tehtävä sekä velvollisuus on työskennellä luonnonläheisesti, edistääkseen luonnon parantavia ominaisuuksia, ja samalla hoitaa yritystä humanitäärisesti sekä planeetan hyvinvointia edistäen.Minulle tämä merkitsee yritystä, jossa voimme olla ylpeitä varastosta lähtevistä tuotteistamme, jossa yhteistyökumppaneitamme arvostetaan, jossa työntekijöistämme välitetään, ja jossa ympäristölle jättämät jalanjälkemme ovat mahdollisimman pieniä. Olemme ylpeitä ollessamme osana teollisuutta joka tekee samoin. Olipa yritys kuinka pieni tai suuri tahansa,  voimme uskoa, että yhdessä olemme riittävän  vahvoja selviytyäksemme kaikista vastoinkäymisistä,  ja kyllin vahvoja saadaksemme maailman huomion.” 
https://www.youtube.com/watch?v=crcWZV6oTHQ&feature=youtu.be Tässä vielä linkki kiitospuheeseen.
                                               

                                                       With love,
                                                     M
                                                        
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Post Comment
Lähetä kommentti

Auto Post Signature

Auto Post  Signature