VODA Collagen Beauty

maaliskuuta 19, 2015No nyt minusta tulee nuori ja kaunis, kun juon tätä kristallinkirkasta uutuusvettä.

Veden puhtauden luokittelu perustuu veden nitraattipitoisuuteen. Mikäli vesilähde on kaukana teollisuuden ja maatalouden piiristä, niin vedessä on matala nitraattipitoisuus. Tämmöistäpä vettä ei löydykään meidän ihanista vesilähteistä vaan Puolasta, maanalaisista vesilähteistä Popradin laakson kallioiden alta, keskeltä Popradin maisemapuistoa. Voda Naturalnan vesi nostetaan 85 m syvyydestä ja se tulee vuorilta, mikä takaa kristallinkirkkauden, erinomaisen maun ja ihanteellisen mineraalikoostumuksen. Siinä on sopivassa määrin magnesiumia, kalsiumia ja kaliumia. Voda Naturalnan ph-arvo 7,6 antaa vedelle hieman makean, hiennostuneen ja virkistävän maun. Se sopii päivittäin käytettäväksi ja myös lapsille ja raskaana oleville.
Voda Collagen salaisuus on sen erinomaisessa kollageenimolekyylissä. Kollageenilisä auttaa hidastamaan vanhenemista, parantaa yleiskuntoa ja edistää hyvinvoinnin tunnetta. Voda Collagen sisältää päiväannoksen helposti imeytyvää kollageeniä ( 2,5g), joka uudistaa ihoa, virkistää koko kehoa sekä vahvistaa luita, lihaksia ja niveliä. C-vitamiinin avulla kollageenit imeytyvät kudoksiin 90-prosenttisesti. Vedessä käytetää hydrolisoitua naudan kollageeniä, joka ei ole allergisoiva. Sitä käytetään ravinnossa ja juomissa, koska sen nestemäinen muoto helpottaa imeytymistä. Lisänä on vielä granaattiomenan maku, joka on nuoruuden ja hedelmällisyyden symboli.
Tiedot poimittu Voda collagen esitteestä.

Olen nyt korkannut yhden pulloista, jotka sain blogitestiin ja tyytyväisenä maiskutellut sen makeaa makua. Totta, että granaattiomena sieltä erottuu edukseen ja kyllä minä pullollisen nopeasti kumosin. Hyvää on ja mikäli tällä on jotakin tehoa, niin mikäs sen parempi. Olen joskus kokeillut niitä collagen-tabletteja, mutta luovutin, kun rupesi mietityttämään, että mitähän kaikkea niissä on. Tässä pullollisessa tuntuu nyt olevan jutut kohdallan ja esitteestä sain ne tiedot, mitkä koin tarpeelliseksi ja tässä ne myös teille jaoin. Tuo C-vitamiini vielä lisänä, on minusta hyvä juttu, sitä kun ei tunnu saavan tarpeeksi. Pullokin on niin kaunis, että kehtaa kantaa mukana! Enpä ihmettele, että tätä hehkutetaan vuoden 2015 kauneusjuomaksi. Lisään vielä,että suositus on pullo päivässä, joten kippis vaan!

Lisätietoja löytyy täältä:
http://www.nhs.fi/
https://www.facebook.com/vodacollagensuomi

                                                      With love,
                                                   M


   

8 kommenttia on "VODA Collagen Beauty"
 1. Ooh mikä ihana pullo, tahtoo juoda jo pullon takia. Upeaa torstaita ihanainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja meillä neidit kinasi kumpi saa sen eka pullon. Joo ja kohta se pyörii tuossa lattialla kuitenkin:)
   Ihkua torstaita ja huomenna onkin jo perjantai, jee!<3

   Poista
 2. Minäkin pidin mausta ja etenkin tyylikkäästä pullosta. :) ihanaa, olet jo löytänyt pajunkissoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuota voi juoda kevyesti päivittäin:) Pajunkissametsällä olin viikonloppuna ja söpösiä ovat!

   Poista
 3. Mulla on kaapissa kylmässä, mutta en ole vielä maistanut, toi pullo on kyllä nätti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatta maistaa, se on tosi hyvää ja jääkaappikylmänä mieluiten. Tulee mieleen joku nästä vitamiinivesistä, joita olen joskus zumbaan ostanut.

   Poista
 4. Bongasinkin näitä jostain nettikaupasta, luen aina että etiketissä lukee vodka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh! Onhan sekin kai jollekin terveysjuoma vaan ei taida olla kauneusjuoma:D

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature