Foot Therapy

kesäkuuta 24, 2015


Dermosil on yllättänyt minut muutaman kerran iloisesti, kun olen heidän tuotteitaan uskaltanut kokeilla. Mies on tykästynyt heidän käsisaippuoihinsa ja minä olen kokeillut vartalotuotteista ja käsivoiteista kynsilakkoihin. Tämä jalkakylpytuote ei ole poikkeus. Piristävä tuoksu, isohkot rakeet, jotka kyllä nopeasti sulavat veteen ja pehmoiset jalat kylpyhetken jälkeen. Harmi vaan, kun näitä jalkahoitoja ei tahdo muistaa tehdä niin usein kuin jalat sitä vaatisivat. Minulla ainakin talvisin koko homma unohtuu, paitsi jos jalat alkavat kuivua liikaa. Kesällä, kun sandaalikausi alkaa, on ilmiselvää, että jalkojen tulisi olla esittelykunnossa. Silloin terästäydyn ja käyn jalkahoidossa, jotta kesällä ylläpito olisi helpompaa. Tänä kesänä en ole vielä jalkahoitoon ennättänyt, joten olen pistänyt oman spa:n pystyyn. Saunassa tämä tulee siinä samalla hoidettua, mutta ammattilaisen käsittelyä ei mikään kotikutoinen hoito voita.

Onko teillä jo jalat hoidettu sandaalikuntoon ja hoidatko jalkoja säännöllisesti?

                                             With love,
                                                    M
16 kommenttia on "Foot Therapy"
 1. Täytyisi itsekin ryhdistäytyä jalkojen hoidon kanssa. Rasvaan ne kyllä joka ilta ennen nukkumaanmenoa, mutta en muista milloin olisin viimeksi pistänyt kotispa:n pystyyn ja kylvettänyt jalkoja jossain ihanassa jalkakylvyssä. Varpaankynnet ovat lakattuina, mutta Suomen kesä ei ole vielä antanut tilaisuutta laittaa sandaaleja jalkaan :D Toivotaan, että heinäkuussa meitä hemmotellaan helteillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Tänä kesänä ei ole tarvinnut huolehtia varpaiden ulkonäöstä! Mutta kyllä se lämmin keli vielä tulee, on pakko tulla:)

   Poista
 2. Dermosilin tuotteet harvoin tuottavat pettymystä. Juuri kahden viikon ulkomaan reissulta palanneena käytin samaista kylpysuolaa. Auttoi kävelyn kovettamiin jalkoihin mukavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että muutkin tykkää! Kyllä harmittaa, kun tuote on minulla loppumaisillaan. Pitää vissiin tilailla uutta:)

   Poista
 3. Dermosililla on ihana deodarantti myös ja hyviä tuotteita myös miehen herkälle hipiälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja se on minusta kivasti parantanut imagoaan. Tosin jotkut meikit ovat olleet pettymyksiä, mutta enenmmän liputan juuri jalkarasvoille ja kropan tuotteille.

   Poista
 4. Hoidin jalat sandaalikuntoon ennen matkaa. Pidin viikon ajan joka ilta Blissin hoitosukkia ja rasvasin jalat paksusti nukkumaan mennessä. Ovat olleet pehmoisit siitä lähtien. Hiekka vielä hieroi kivasti loput karhentumat rannalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet ollut viisas ja matkan takia olikin järkevä hoitaa jalat kuntoon. Nuo Blissin sukat on vielä kokematta ja ne kuulostaa niin hyvältä! Hiekka on muuten hyvä hieroja kovettumiin, kuuma hiekka. Tällä hetkellä tämä hiekka täällä ei kyllä tekis muuta kuin kylmettymiä:)

   Poista
 5. Mulla on tätä samaa ja tykkään. Yksi mikä on myös ihana Dermosil tuote on... oliskohan se joku sokerikuorinta-aine. Sillä kuitenkin kuorin käsiäni ja ne tulee NIIN samattisen pehmeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu olevan tämä tuote monella, mikä kertoo siitä, että on suosittu ja hyvä tuote. Hinta-laatusuhde kohdillaan:)
   Sokerikuorintaa en olekaan kokeillut, muita kuin mini m:n tuunailemia:D

   Poista
 6. Tykkään kovasti Dermosilista. Koipia hoidan kesällä ahkerammin, talvella en niin usein.... Toisaalta talvella on uggit jalassa, joten ei ne kantapäät niin koppuroidu. Ihanaa iltaa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin se tahtoo monella olla. Jalat kyllä kuivuu talvella, jos käytän nailoneita. Mutta kyllä kait tästä jalkojen hoitamisesta pitäsi tehdä ihan rituaali, kuten kasvojakin hoidettaessa. Miksiköhän se helposti jää?Ihanaa iltaa Tiia <3

   Poista
 7. Täällä koppurakantapää, joka on tänä "kesänä" yrittänyt keskittyä hieman entistä enemmän jalkojensa hoitamiseen. Kantapäistä tuota parannustani ei tosin edelleenkään näe. Sen verran ikävään kuntoon ne olivat talven aikana päässeet. Dermosilillä on kyllä hyviä tuotteita. Täytyy laittaa korvan taakse tuo jalkakylpysuolakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantapäät tahtoo kuivua helposti minullakin ja niiden hoito onkin vaativaa. Mutta muistaisin, että Dermosilillä on todella tehokas jalkavoide, joka auttaa. Meillä töissä, kun ollaan tehty yhteistilaus, niin yleisin tuote, jota tilataan taitaa olla juuri se jalkavoide:)

   Poista
 8. Korppu kantapää täällä kiittää vinkistäsi:) tosin, alkukesä on hiihdetty villasukissa ja kumppareissa, eikä koppuraiset ole näkyneet vielä muille. Nyt aion terästäytyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän täällä muuten tarkenisi. Mutta ehkä kaiken varalta kannattaa hoitaa jalat kuntoon,jos se aurinko yllättäen sitten ilmestyykin:) No, sitä odottaessa....

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature