Neutragena

lokakuuta 03, 2015


Vaihteeksi asiaa nuorison ihonhoidosta. Molemmilla tyttärilläni on aivan samanlaiset ihot. Tämä on mielenkiintoista, sillä kummallakaan ei ole samanlainen iho, kuin minulla oli nuorena tai miehelläni. Kumpikaan meistä, mieheni tai minä, emme ole kärsineet acnesta tai suuremmista finniongelmista, iho on ollut normaali ja minulla sekaiho, myöskään kuiva ei ole kummankaan iho ollut. Couperosan olen varmasti myös aikanaan saanut aiheutettua osaltani itse, sillä kurkunpään tulehduksista kärineenä jouduin, ottamaan usein höyryhoitoa ja ei silloin tietenkään osattu suojata ihoa, joten jee olen itse syypää. Mutta tyttärillä tätä couperosaa ei onneksi ole ja pidän huolen, että ei tule, jos vain itse siihen voi vaikuttaa.  Tyttäreien ihot ovat kuivahkot ja ainoana ongelmana muutaman pienen finnin lisäksi on miliumit. Iho on niin kuiva, että tali ei pääse ulos ja kerääntyy kuivahkoon näppylään, joka sitten aikojen kuluessa katoaa tai kosmetologi sen puristaa pois. No, meidän tyttärillä olen huomannut tärkeäksi aseeksi kunnon puhdistuksen, kuorinnan ja kosteutuksen. Jankutan siitä aina. mikäli jompi kumpi valittaa ihonsa kunnosta. Nyt huomaan, että ihot ovat molemmilla paremmassa kunnossa kun kesällä, joten säännöllinen ihonhoito on tärkeää.


Neutragenalta saimme testiin Visibly Clear Spot Clearing Facial Wash, joka on tehokas epäpuhtaalle iholle. Se on hellävarainen , mutta tehokas päivittäisiin puhdistushetkiin. Se auttaa poistamaan ja ennaltaehkäisemään finnejä. Tätä voi käyttää tytöt ja pojat ja ikähaarukka on 12-25 v. Salisyylihappo auttaa postamaan finnejä ja mustapäitä. Tämä tuote myös kuorii ihon ulointa kerrosta kemiallisesti ja avaa tukkeutuneet ihohuokoset. Se tuhoaa ihohuokosten bakteereja ja auttaa poistamaan finnejä sekä normalisoimaan ihon uusiutumisprosessia.Visibly Clear Spot  Stress Control kuorintatuote on meille jo entuudestaan tuttu ja sitä löytyi myös toisen värisenä versiona kylppäristä ja näistä tuotteista tytöt tykkäävät, sillä ne kuorivat, mutta rakeet eivät ole liian raapivia ja iho on puhtaan tuntoinen jälkeenpäin.


Visibly Clear Stress Controll Foaming Wash on tuote stressaantuneelle, epäpuhtaalle iholle.
Vaahto poistaa likaa, talia ja epäpuhtauksia ja auttaa ennaltaehkäisemään finnejä. Sisältää aloe veraa, joten se rauhoittaa myös herkkää ihoa ja on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu. Tällä tuotteella on laaja kohderyhmä sillä se sopii 16-39 vuotiaille naisille, jotka kärsivät ihon epäpuhtauksista.
Hintaluokaltaan juuri se sopiva nuorison ( eli vanhempien ) kukkarolle ja hintaa tuotteilla on noin 8 e puteli. Aika hyvä hinta ja laatusuhde.

Onko nämä tuotteet jo teillä nuorison käytössä?

 Sponsored


                                                                           With love,
                                            M
4 kommenttia on "Neutragena"
 1. Käytän itse juuri noita ja vihreää sarjaa. Loistavaa laatua halpaan hintaan. Krista testaa pinkkiä sarjaa ja näpyt loivenee kun Krista vaan muistaa käyttää. Eli toimii. <3 Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kielämättä laatu ja hinta ovt paikallaan. Vasta tätä postausta tehdessäni huomasin, että todella kolmekymppiseksi melkein voi käyttää näitä ns.nuorten tuotteita.
   Säännöllisyys on se juttu ja meikit pitää pestä iholta, Aina. Mutta tämän me äidit tiedetään, kunhan tuo jälkikasvukin muistaisi:) Mukavaa sunnuntaita <3

   Poista
 2. Meillä kaksi poikaa joten niille pitäisi löytää, siis vanhimmalle jokin hyvä kasvojen puhdistus aine. Ostin apteekista hänelle sebamedin vaahdon ja käytän sitä omiin kasvoihinikin. Se sebamed on hyvä ja hellä. Mutta näitä voisin itse mennä ja kokeilla. Itse nimittäin olen atoopikko ja yllätys! vanhemmalla pojalla ei ole atopiaa, mutta selkeästi alkaa olemaan rasvoittuvampaa sorttia eli samantyyppinen kuin mihelläni. Nuoremmasta ei vielä tiedä kumpaan kuuluu,mutta varmaan meikäläisen, kun on atoopikon oireet.

  Miten muuten kurkunpääntulhduksesi, onko aikuisiällä ollut oireita? ihan mielenkiinnolla kysyn, kun nuorempi joka täytti heinäkuussa 11-kärsii niistä syksystä-kevääseen. Mietin, että mahtavatko ne vielä aikuisenakin tulla. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin mielenkiintoista tuo miten esimerkiksi ihonlaatu periytyy tai sitten ei:) Nämä tuottee ovat kyllä mukavan hintaisia, jotta ei harmita, mikäli eivät sopisikaan. Mutta kannattaa kokeilla ainakin kuukausi, ennenkuin pystyy sanomaan onko toimiva. Tietysti, jos saa allergiareaktion, niin silloin tulee lopettaa heti. Itse saatan näitä ihonhoitotuotteita kokeilla vaikka välillä taukoa pitäen, jotta tiedän, että se on varmasti se ihonhoitotuote, joka ei sovi eikä joku syömäni ruoka.
   Kyllä olen valitettavasti sairastanut vuosittain tuota kurkunpääntulehdusta. Yleensä flunssa aina vajoaa tuonne alas ja ääni lähtee ja puhuminen yskittää. Tosin olen allerginen, joten koivun siitepölyttäessä ja lepän, käytän allergialääkitystä. Onkohan pojallasi mahdollisesti tutkittu tuota allergian mahdollisuutta. Vanhempi tytär on todella allerginen porkkanalle ja ei sovi edes keitettynä ja käy yskittämään. Kurkunpääntulehdushan on käsittääkseni jälkitauti, joten jos itsekin altistun liian pitkään vaikka tuolle siitepölylle niin jo nappaa tauti.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature