Hiilenharmaata

marraskuuta 09, 2015

Harmaa kausi jatkuu edelleen meikäläisen garderoopissa ja uutta neuletta pukkaa. Sain eilen viimenkin tämän perusneuleen neulottua ja nyt vain odottelen hieman kylmempää säätä, jotta tätä voisi käyttää tuskailematta. Kyseessä on Merino Cotton lanka, 50% kumpaakin ja vielä superwash  eli kestää konepesua 40 asteessa. Ihanan pehmoinen lanka koukutti meikäläisen täysin, sillä hiplasin toista alpakka silkkilankaa ensin, mutta hinta pysäytti ostokset. Sitten sain käsiini tämän ja uskon, että tämä on varmasti mielyttävämpi käytössä, koska alpakka voi olla liian kuuma. Neuleeseen meni 450 g ja puikkona oli 4 1/2 puikot. Koska koin tämän turhan tylsäksi virkkailin kaulukseen ja hihansuihin pientä kimalleketjua piristystä antamaan. Kuvautan tämän ylläni sitten, kun hieman on taas valoisampi päivä, joten varmasti vasta viikonolppuna näitä kuvauksia sitten hoidetaan.
Nyt onkin jo aika seuraavan työn ja se tehdään puretusta neuleesta. Minä siis kierrätän ja olen ylpeä siitä.
Milloin sinä olet viimeksi neulonut?

                                                          With love,
                                                                 M

14 kommenttia on "Hiilenharmaata"
 1. Voi miten kaunis neule. Kivat nuo valkoiset yksityiskohdat. Parhaillaan kesken kaulaliina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tosiaan tuo kimaltava lanka näyttää valkoiselta, mutta kuva hieman huijaa, sillä oikeasti se on hopeanharmaata.:) Mutta silläkös nyt väliä. Kiva kuulla, että jaat saman innon neulomiseen, mitä vähän aavistelinkin:)

   Poista
 2. Ihana neule, harmaaseen tuskin kyllästyy koskaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin toivon, etten kyllästyisi, sit pitäisi taas tehdä sukkia koko langalla:)

   Poista
 3. Ihana neule. Ai kauheeta, en edes muista milloin viimeksi olen jotain neulonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ymmärrän ja usein se liittyy kouluaikaan tai lasten syntymien aikoihin, kun on viimeksi puikoilla kilistellyt:)

   Poista
 4. Aivan ihana neule, oot kyllä taitava. No heeh olenko neulonut yläasteella, ei vaiskaan kudoin villapaidan parikymppisenä silloiselle poikaystävälle. Ou nou, osasin siis silloin, mutta siihen se homma jäi. Langat muuten maksoi tuhottoman paljon, ehkä se siksi tyssäsi siihen, heh.

  Iloa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta siehän osaat sitten:) Mutta se on niin totta, että monet neuleet onkin järkevää ostaa kaupasta valmiina, koska ei kannata ostaa lankoja, jotka tulevat huomattavasti kalliimmaksi! Mikähän kumma siinäkin on!

   Poista
 5. Eikä, olet ihan huippu käsistäsi! Kuin minkä tahansa myymälän hyllyltä ostettu <3. Upea, ottaisin päälleni milloin tahansa ;).

  VastaaPoista
 6. Kaunis neule! Ja muodikas väri. Tuo pusero päällä voi mennä melkein paikkaan kuin paikkaan. Jaa-a, milloinkahan olen itse neulonut? Ehkä 20 vuotta sitten. Mutta ommellut olen joskus ahkerasti. Minulla oli hyvät housujen kaavat ja samalla kaavalla tein erivärisiä housuja.
  Ihailen ja arvostan käden taitoja. Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula kauniista sanoistasi:) Kädentaidoilla on terapeuttista voimaa! Suosittelen jokaiselle, oli se sitten mitä kädentaitoja tahansa!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Anne:) Tulis nyt kylmä, että pääsisi pitään!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature