Suup, keittiöbistron avajaiset

marraskuuta 10, 2015

Keitto on terveellistä, keitto on maukasta, keitto voi lohduttaa, keitto parantaa, keitto lämmittää. Kaikkea näitä olen elämäni aikana keitosta kuullut ja usein sellaisia kokkailenkin. Mutta millä maustaa keitto, jotta sen maku viipyilee suussa herkullisena muistona? Pääsin tänään käväisemään juuri avatussa Suupissa, jossa keittoja valmistetaan makusi mukaan. Pikkuruinen bistro palvelee asiakasta, ottaen huomioon mieluisat raaka-aineet ja tietenkin keiton tärkeimmän jutun, eli liemen. Tänään avajaisissa oli tarjolla kasvispohjaliemi, lihaliemi, jossa mausteita ja häränhäntää yms. ja lohesta keitetty liemi. Itse sai valita raaka-aineet keittoonsa ja minä valitsin sellaisen, missä oli mm. munaa, pastaa, kasviksia ja tuota häräntäntälientä liemeksi ja kanaa vielä joukkoon. Oi pojat, kyllä oli maukasta.






Tässä siis keittoni ja kyllä nälkä lähti ja hyvä maku jäi suuhun. Tarjolla oli vielä muitakin keittoannoksia, mutta useimmissa oli porkkanaa tai kalaa, joten tyydyin tähän. Toki allergiat otetaan huomioon ja kehitellään vielä näitä juttuja kaikille sopivaksi. Myös meillä bloggaajilla on mahdollisuus vaikuttaa keittoannoksiin tulevaisuudessa ja niinpä menossa on haku VIP-bloggaajille, jotka pääsevät tuomaan mielipiteitään enenmmän esille.


Keiton voi myös ostaa mukaansa ja kuljettaa työpaikalle ja lämmittää sen siellä. Miten kätevää. Tai voihan sen viedä myös kotiin saakka. Purkit on suunniteltu niin, että kestävät hölskymisen ja eivät valu kassin pohjalle.
Suup sijaitsee Keskuskatu 6 eli Rosson vieressä City Centerissä. Kannattaa kurkata.

Millaisista keitoista sinä pidät?


                                                        With love,
                                                               M
10 kommenttia on "Suup, keittiöbistron avajaiset"
  1. Kivoja nuo purkit, en ole niin keittojen ystävä, mutta nuo vaikuttaa niin ruokaisilta, että jo vain! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keitot ovat kuitenkin kevyttä ruokaa,mikäli haluaa vain syödä vähän. Keitot ovat minusta välillä mukavaa vaihtelua.

      Poista
  2. Syksyisin alkaa mun keittokausi, joten tuollainen sinunkin valitsema keitto kuulostaa ihan huikean hyvältä.

    VastaaPoista
  3. Lohikeitto on meidän perheen vakkari, itse pidän keitoissa aasialaisista mauista ja kasvissosekeitto vaikkapa palsternakasta tai maa-artisokasta on ihanaa. Ja tietysti kermainen sienikeitto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvältä. Joskus sen keiton maustaminen on todella haasteellista!

      Poista
  4. On kyllä tosiaan kätevänoloinen juttu!
    Meillä taitaa olla makkarakeitto lasten suosikki, mutta itse tykkään lohikeitosta ja aasialaisita keitoista.
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peruskeitoista pidän itsekin ja oikein hyvin maustetusta kasvissosekeitosta.
      Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  5. Aasialaiset keitot ovat suosikkejani. Olen vähän flunssassa, enkä lähtenyt tuonne, jotta jaksaisin huomenna tapaamiseemme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan harmi, no toivottavasti paranet pian:)

      Poista

Auto Post Signature

Auto Post  Signature