Always Red By Elisabeth Arden

joulukuuta 05, 2015Joulun aikaan  mausteiset ja vahvat tuoksut sopivat tunnelmaan ja juhlahumuun. Ihastuin täysin tähän Elisabeth Ardenin tuoksuun Always Red, joka on minusta vahvan, aikuisen naisen tuoksu. Aluksi ehkä hieman turhankin tuhti ja mietin jo, että ei kai vain ala päätä särkemään, mutta tuoksu laantuu pian ja houkuttelee mausteillaan ja kukkasillaan.  Tämän tuoksun ensituoksussa on verippelsiinia, meheviä punaisia luumuja ja passionhedelmää yhdistettynä. Sydäntuoksussa löytyy arabian jasmiini, vaaleanpunaista freesia ja ruusunlehtiä. Täyteläinen punainen ambra hivelee tuoksuhermoja pohjalla, praliinin, mahongin ja meripihkan kullankeltaisten sävyjen kera.


Kaunis puna-musta pullo liukuvärjättynä on niin sopiva jouluaikaan ja ihana vaikka lahjana. Muistan nuorempana Elisabeth Ardenin tuoksun Red Door, jota innoissani suihkuttelin, kun sen jostain matkalta muistaakseni ostin. Punainen kun on ollut melkein aina minun värini. Tämän tuoksun punainen ovi koristaa nyt Always Red-tuoksupulloa.  Mutta nyt täytyy tunnustaa, etten todellakaan muista millainen tuoksu Red Door oli, pullossa kyllä taisi olla kirkasta punaista. Niin, mutta jos se oli vähänkin mausteinen, niin siinä syy, miksi olen sen aikoinaan valinnut. Olen aina ollut heikkona hieman raskaampiin ja tummempiin, juhlaviin tuoksuihin. Liekö ollut jossain vaiheessa juhlimiset vain mielessä ja tuoksutkin hankittiin iltakäyttöön, lähinnä. 
Tästä tuoksusta vielä, että kesto iholla on pitkä, jopa 12 tuntia.
Always Red  löytyy Kicksistä ja Stockmannilta ja hintaa 30ml 42 e ja 50ml 64 e.

Kuulostaisiko myös sinulle sopivalta tuoksulta?

Lehdistönäyte

Viimeinen vinkki tänne loppuun adventtikalenteriin, joka arvotaan illalla ja julkaistaan huomenna toisena adventtina, joten kerkeät vielä mukaan, klo 21.00 saakka!
Vinkki: aikuiset ovat nykyisin hurmaantuneet harrastamaan tätä värin ilottelua, ilman tätä silmien rajauksia voisi olla hankala tehdä, iho huutaa kosteutta, varsinkin jos veden kanssa joutuu usein lutraamaan, hipiä kauniiksi ja viimeiseksi, liittyy tuoksuihin. 

                                                 With love,
                                                M

                                                                  


12 kommenttia on "Always Red By Elisabeth Arden"
 1. Kuulostaa oikein hyvältä tuoksulta.
  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisen aikuisen naisen tuoksuna juuri jetsulleen:)
   Mukavaa itsenäisyyspäivää!

   Poista
 2. Kuulostaisihan tuo :) Illan kuningattaren tuoksulta :)

  VastaaPoista
 3. Tää on todella ihana tuoksu, ehkä mun lemppari kaikista syksyllä tulleista tuoksuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä ihmettele, sillä se on juuri nyt minunkin suosikkilistalla ykkösenä:)

   Poista
 4. Tuota olis kyllä kiva päästä testaamaan :)

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ollut joskus perus Red, pukki toi, tätähän on ihan pakko käydä tuoksuttelemassa. Jännää tuoksutella miten tämä poikkeaa alkuperäisestä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, en kyllä vaan millään muista tuota alkuperäistä, että miltä se tuoksui. pakko käydä kaupoilla tarkistamassa se:)

   Poista
 6. Mukaan arvontaa, vaikuttaa hyvältä tuoksulta! :)
  jasmine.ahola-olli@helsinki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän osallistumassa tuohon adventtikalenterin arvontaan, sillä tämä tuoksu ei ole arvottavana:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature