Mineas-kuorintasukat

joulukuuta 04, 2015

Juhliin valmistautuminen ei yksinomaan tarkoita meikattuja kasvoja ja kampaamokäyntiä. Juhliin panostettaessa on syytä muistaa myös jalat. Sain mahdollisuuden Mineas-kuorintasukkien testaamiseen ja värväsin siihen tyttäreni, joka oli aiemmin juuri valitellut jalkojensa kovettumia ja kuivumista. Mineas-sukat tulivat kuin tilauksesta apuun ja me kävimme toimeen, minä kuvaajana ja hän testaajana. Jalat eivät nyt niin pahalta näytä, mutta tunne on tietysti se mikä ratkaisee ja kovettumat voivat sitäpaitsi olla myös kipeitä pahaksi päästessään. Voi tietysti miettiä, että kuka nyt jalkoja näkee, sillä juhlissahan kuuluu olla stay up-sukat tai sukkahousut, mutta kovettumat saattavat helposti rikkoa ohuen ja kalliin sukan tai sukkahousun ja lisäksi kovettuma ja kuivuus jaloissa tuntuu ikävältä juhlasukkiksia ylleen pukiessa.

Minea sukista kerrotaan seuraavaa:
Mineas-kuorintasukat poistavat kovettumat ja pehmentävät jalkojen kuivan ihon kätevästi ja erittäin tehokkaasti. Sukkien sisällä olevat geelin luonnolliset ainesosat nopeuttavat ihon uusiutumista. Sukat tuovat avun kovettumiin, kuivaan ihoon ja halkeileviin kantapäihin. Kuollut ihosolukko alkaa kuoiutua jaloista jo yhden sukkaparin käyttökerran jälkeen ja noin 3-4 vuorokauden päästä hoitohetkestä. Ihon kuoriutuminen voi olla hyvinkin runsasta ja se voi kestää jopa 10-14 vuorokautta, yksilöllisesti vaihdellen ja jalkojen kunnosta riippuen. Leikataan muovisukkien suut auki ja sujautetaan jalat niihin. Päälle voi laittaa vaikka villasukat, niin kuorintasukat pysyvät mukavasti ja lämpimästi paikallaan. Annetaan vaikuttaa 90 minuuttia ja sitten sukat poistetaan ja jalat huuhdellaan hyvin.Siistit jalat tuli....ja sitten se alkoi muutaman päivän päästä, nimittäin se tolkuton ihon kuoriutuminen. Tyttären jalat olivat todella kuivat ja liuskoittain iho uusiutui. Todella epämiellyttävän näköiset ja tuntuiset kuulemma olivat ja sen voin uskoa. Jalkoihin piti laittaa runsaasti jalkarasvaa, joka helpotti kuivuutta ja uusiutumista. Lopulta jalkojen iho oli kuoriutunut ja lopputuloksena oli todella pehmoinen iho jaloissa ja kovettumat olivat lähteneet. Tytär tuumasi, että voi kyllä suositella, mutta kannattaa tehdä kuorinta ajoissa, jotta kuoriutuminen ei satu juuri juhlien aikaan.
Ehkä tässä oli yllättävintä se, ettei kumpikaan meistä ymmärtänyt kuorintatuotteen olevan noin tehokasta ja että kuoriutuminen oli kuin olisi luotu kokonaan uusi nahka. Mutta edullisesti saat jalat kyllä siloiseksi ja tavallaan helpolla. Näitä Mineas-kuorintasukkia myydään päivittäistavarakaupoissa hintaan 10.95 e. Aika kiva lahjaidea ja siihen vaikka villasukat vielä mukaan.

Mitäs olet mieltä, uskaltaisitkos kokeilla?

Tuote saatu blogitestiin

                                                                  With love,
                                                         M24 kommenttia on "Mineas-kuorintasukat"
 1. Arvaas mitä täällä on ollut jo parivuotta tuollaiset kaapissa odottamassa, mutta en ole rohjennut kokeilla. Pelkään jo että jaloille tulee ahtaan paikan kammo, sillä ovat muovissa... Mutta ovat tehokkaita kuin mitkä ja ihanilta nuo jalat näyttää. :) Eli kyllä noita kelpaa suositella ja pitäisikö sitä rohkaistua, vai onkohan ne omat menneet jo vanhaksi...

  Ihanaa viikonloppua M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkaistu vaan, mutta varaude, että ihon uusiutuminen voi olla rajunpuoleista. Katsele vaikka leffaa, niin et panikoi, kun jalat ovat sukiss. En usko, että menevät pilalle ja jalkoihin kun laitat, olisi eri asia, jos olisi kyse kasvonaamiosta:)

   Poista
 2. No olipa aivan uutuustuote minulle. Jännä tuote.

  VastaaPoista
 3. Jalat on kyllä noiden sukkien jälkeen ihanan pehmeät.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen tuote. Tuotahan voisi joskus kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä voisi juuri olla sellaisen lomalaisen tuotekokeilu:)

   Poista
 5. Hyvä vinkki. Täytyy kyllä testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on siitä hyvä, ettei kotoa tarvitse lähteä minnekään ja on kuin olisi jalkahoidossa käynyt:)

   Poista
 6. Itse testannut kahta eri merkin kuorintasukkia ja postauksetkin niistä tehnyt. Rasvaa en laittanut vaan annoin ihon kuoriutua omassa tahdissaan. Näitä ajattelin kanssa jossain vaiheessa testata ihan vertailun vuoksi. Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo rasvaaminen oli ehdoton hätäapu, sillä sukat takertuivat noihin ihoriekaleisiin ja jalat olivat ihan kipeinä kuivuudesta. Ei se ainakaan pahaa tehnyt:)

   Poista
 7. En ole testannut. Ilmeisesti niissä on mukana entsymaattinen kuoriva aine, koska kuoriutuminen jatkui pitkään. Varmasti hyvä tuote! Pakko kuitenkin sanoa, että ei ehkä hyvä käyttää liian usein? Sama juttu kuin jalkaraspin kanssakin, iho alkaa puolustautua liian usein toistuvia raspauksia vastaan ja alkaa kasvattaa lisää kovettumaa.
  Tuo voisi olla tosiaan hyvä lahjaidea monellekin, kiitos M vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei näitä varmasti tulekaan käyttää kuin silloin kun pari kertaa vuodessa ja jos yhdella kerralla on jo näin tehokas kuorinta niin miksi tekisi sitä edes toistamiseen:)
   Itse ajattelin tällaisen lahjapussiin sujauttaa:)

   Poista
 8. Mielenkiintoista ja täysin uusi tuote minulle :)
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kaikkea jännää ne keksii:) Mukavaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 9. Tänään sujautin sukat jalkaan, oli kyllä hassu tunne, hölsky ja rapisi vaan kävelles ja lapset seuras ihmeissään peräs mistä ääni kuuluu :D Ny jännityksellä orottaan tuloksia :) ONNEKSI lährin kuuklaan näitä, olis saattanu iskiä pieni öklötyshirvityspaniikkikohtaus muutaman päivän päästä jos en olisi nähny kuvia kuinka täs käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi Marita, luulin jo vastanneeni viestiisi, mutta se ei tainnutkaan mennä läpi. Joo, ei kannata säikähtää sitä aika mojovaa kuorintaoperaatiota, sillä se ei ole esteettinen näky. Mutta jalat tuli kuulemma ihanan sileeksi tyttärellä:) Toivottavasti sullekin:)

   Poista
 10. Eilen tein ja nyt odotan tuloksia. Meillä Hongkongissa oli vain alle kuuden euron. Kaikki suvun naiset saa tällaisia nyt lahjoiksi heidät nähdessään ;)
  Pehmeitä jalkoja odotellessa. Mukavaa kevään odotusta.
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan, että tulee ihanan pehmoiset jalat:) Mukavaa kevättä myös sinulle!

   Poista
  2. Toimii!!! Aivan huippua, viikko meni ja sit kun alkoi kuoriutua, niin jopas lähti ja voi miten ihanat pehmeät jalat sainkaan. Tytär teki kans ja hänellä jos kellä se näkyy. Jalkapalloilijan kovettumat ovat tiessään. Kiitos vinkistä! Puolen vuoden kuluttua uudestaan.

   Poista
  3. Voi kun kiva kuulla:) Itse en ole päässyt kokeilemaan,kun tytär sitä tarvitsi enenmmän, mutta ennen kesää ja juhlakautta on pakko testata!

   Poista
 11. Kokeilin ja petyin pahasti. Kuivaa ihoa ei irronnut sen enempää kuin saunareissulla. Nyt jo toista viikkoa kokeilusta ja ei huomattavaa muutosta jaloissa. Aeimmin olen käyttänyt Salvequickin kuorintasukkia, jotka irrottavat todella tehokkaasti kuollutta ihoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Mikähän siinä on, koska aluksi mekin luultiin niin ja ajateltiin, että tässä se nyt oli ja ihan jees, muttei kummempia. Mutta sitten se alkoi ja jalat kyllä näytti pelottavalta, kun se kuoroiutuminen alkoi. Piditkö sä sen 90 min niitä jalassa ja tiukasti kiinni? Vaikea sanoa, että mikä meni vikaan. Harmi.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature