Valoa pimeyteen

joulukuuta 15, 2015


Sain kutsun osallistua rautakauppa www.taloon.comin  sisustusniksit-valaisinhaasteeseen, jossa kerron minulle joko rakkaimman tai uusimman valaisimen tarinan ja minähän tartuin haasteeseen. Ensinnäkin ylpeänä siitä, että tulin kutsutuksi ja toisena syynä oli myös se, että valaisimet merkitsevät minulle paljon, kauneutensa takia sisustuksellisesti ja lisäksi toimivuus ja kunnollinen valaistus on tärkeä juttu näin huononäköisen perpekstiivistä.
Valaisin, jonka esittelen, on meidän uusin tulokas, mutta kohta jo vuoden ikäinen. Olen tästä kyllä jo täällä blogissa kertonutkin, mutta nyt saan tähän vähän uutta jutun juurta. Kristallilamput olivat minulle kauhistus, kun kotona asuessani vanhempani sellaisen hankkivat. No, se oli tietysti sellainen mummo-lamppu, jota en kyllä vieläkään kotiini laittaisi. Onneksi nämä nykyajan kristallilamput ovat muotoilussa trendejä suosivia ja niinpä aloin ajatella niistä positiivisemmin ja päädyin yhden tämmöisen kaunottaren kotiuttamaan ja suunnittelin sen sopivan vessan kattoon. Ajatuksena oli glamour, jota tulen toteuttamaan pikkuhiljaa vessassa, kun sitä joskus alamme remppaamaan. Yleensä lamppu on  varmasti se, joka viimeiseksi kattoon rempan päätyttyä laitetaan, mutta hei, voihan noita sääntöjä aina soveltaa. Joku ideahan se täytyy olla, mistä ammenetaan sitten lisää. Lamppu vessassa valaisee uskomattoman kirkkaasti, varsinkin näin pimeään aikaan ja tykkään, että kirkas valo on vessassa hyvä, jos siellä vaikka vähän meikkejään tarkastelee. Ei siis mitään hämyisiä valoja.  Valaisin on kaunis kaikkine kimaltavine osineen ja miten kauniisti se luokaan varjokuvia kattoon. Tosin pettymyksekseni jouduin äskettäin ostamaan uudet lamput, kun ne ennättäivät jo poksahtaa rikki. Toivottavasti nämä uudet nyt kestävät pitempään.
No remontti antaa itseään odottaa,  uusi pesukonekin on jo tilaan saatu ja tarjotin, jossa säilytetään saippuoita ja muita, mutta tehdään se sitten kun sen aika on. Näillä pienillä sisustusnikseillä kyllä pääsee alkufiilistelyihin ja sovelletaan muut elementit sitten näihin sopivaksi.

Kuva lainattu taloon.com sivulta

Mutta unelmiahan saa aina olla, eikö? Vielä joskus haluaisin istua tämän kattokruunun alla ja ihailla tätä taidokasta designia. Laittaisin tämän kruunun ehdottomasti keittiön pöydän ylle, koska siinä taidamme viettää eniten aikaa, varsinkin, jos vieraita tulee käymään. Yleensähän sitä jotakin ruokaa ja herkkuja vieraille tarjoillaan, niin kylläpäs olisi ihana tämän valaisimen alla nautiskella. Valaisin on taloon.com mallistosta Kattokruunu Sundholmen ja tietenkin ihastuin juuri kristallikruunuun, kuinkas muuten ja Kristallikimaraanhan se juuri sopii.

Haasteeseen kuuluu myös haastaa yksi bloggaaja mukaan, joten haastanpa Casa Mimin mukaan tähän haasteeseen ja  haasteessa tulee siis kertoa suosikkivalaisimestaan.

Tämä kirjoitus osallistuu nettirautakauppa www.taloon.com:in valaisinhaasteseen kutsuttuna.
Mikäli pidit tästä postauksesta, niin käythän äänestämässä blogiani kilpailussa 20.12 alkaen, niin sinulla on mahdollisuus voittaa jopa 300 euron valaisinlahjakortin. Mukana on myös muita ihastuttavia blogeja ja valaisinesittelyjä.

                                                        With love,
                                                              M

12 kommenttia on "Valoa pimeyteen"
 1. Vastaukset
  1. Kiitos:) Käyhän sitten 20.12 äänestämässä minua, please:)

   Poista
 2. Onpa kaunis tuo teidän valaisin! Ihanan tunnelmallinen :) Tuokin on hieno, josta haaveilet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on minustakin kaunis ja sopii just vessaan:) Kerrassaan upea tuo unelmavalaisin, mutta on se aika hintavakin! Sinulle myös pyyntö, että käythän äänestämässä sitten 20.12, please:)

   Poista
 3. Upea ja jee ja kävin jo kurkkimassa, vielä ei voi äänestää. Hieno lamppu kerrassaan, meille vaan ei oikein kristallilamput istu,mutta meidän pieneen romanttiseen vessaan haluaisin sellaisen. :) Meillekin on tulossa uusi lamppu ja se on hyvin sellainen teollisuuslampun näköinen eli kuparinen. ;) Ihanaa iltaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en minäkään ihan joka paikkaan näitä krumeluureja laittais, vai laittaisko sittenkin?!:) No, mies ei suostu. Teollisuuslamput ovat kanssa mun mieleen. Meillä on makkarissa vanhan Nilfisk pölyimurin tötsästä tehty lamppu ja se on musta hauska! Erikoinen, se pitääkin täällä joskus esitellä! Kiva nähdä site millaisen te hankitte:) Kiva, jos viittit mua sit äänestää:) Ihanaa iltaa sulle myös!<3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllä se kivasti luxusta saa aikaiseksi, vessassakin:)

   Poista
 5. Kiitos haasteesta. Otetaan mielellään vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiva:) Nyt heti tulen kattoon mitä olet saanut aikaan:)

   Poista
 6. Ihana lamppu. Itselläkin haaveissa joku tuon tapainen lamppu. Makkarista puuttuu vielä kattolamppu, kun muutin aika vasta tähän nykyiseen asuntoon. Kävin äänestämässä ��

  VastaaPoista
 7. Voi Kiitos:) Tämä minun lamppu löytyi Kodin ykkösestä ja näitä on siellä välillä aina alessa. Eri kokoisinakin näitä löytyy!
  Lämpimät kiitokset äänestämisestä kilpailussa:)

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature