Adidas legginsit

tammikuuta 11, 2016

Asukuva Adidas leggins Defshop (saatu)
Kengät TimberlandKuten jo aiemmin kerroinkin, niin lauantaina olimme koko perhe treenamassa meidän salilla ja minäkin miehen opastuksella tein lihaskuntotreeniä, lähinnä yläselkä-hartia-käsivarret ja oijoi, kun pari päivää treenin jälkeen tuntui "makialta" käsissä ja kainaloissa. Nuorempi tytär venyy vielä suhteellisen hyvin muutamiin cheerleading-temppuihin, vaikkei pahemmin ole vuoden aikana venytellyt.
Alkutalvi on treenaamisen aloittamisen aikaa ja monelta into hiipuu jo helmikuulla. Mutta itse olen nyt päättänyt aloittaa uutena tuon salilla treenaamisen zumban ja lenkkeilyn ohella. Lenkille en ole kyllä vielä päässyt näiden pakkaskelien takia, mutta kyllä se tästä. Tyttären uusilla legginsseillä kelpaa treenata niin salilla, kuin vaikka zumbassakin ja nämä leggarit ovat kyllä olleet usein se mieluisin asu kotonakin.

Olettekos te aloittaneet uutta urheiluharrastusta?

                                                         With love,
                                                      M

10 kommenttia on "Adidas legginsit"
 1. Oi mahtava postaus, onpa sulla notkeat tytöt! Juu miten tuo Adidas on taas niin in, kyllä vaan Krista 11veellekin piti joululahjaksi ostaa Addun verkkarit.

  Lumista päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taitaa tosissaan olla in tuo addu:) Nuoret ne tietää! Olipas todella luminen päivä, vähempikin olisi riittänyt, kun kerralla päätti tulla:)

   Poista
 2. Hyvin neiti taipuu. Mun tyttö tykkäsi noista addun leggareista myös ♡

  VastaaPoista
 3. Nuo pökäthän voisi laittaa vaikka omaankin jalkaan ;)... Sopiva määrä liikuntaa viikossa pitää mielen virkeänä. PS. Huimia akrobaatteja kuvissa <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, kun laittais pitkän paidan:) Ei meikä ole koskaan noin taipunut, mut toi nuori neiti onkin aina ollut sellainen letkuleena!

   Poista
 4. Perjantaina aloitan pitkästä aikaa tanssiharrastuksen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Good for you! Mä aloitan zumban lauantaina ja skippasin sen takia yhden blogitapahtuman:)

   Poista
 5. Onpa tyttäresi notkea. Ilo katsella tuollaisia temppuja. Olen vähän päässyt sisään cheerleeder-temppuihin, kun ystäväperheen tytär harjoittelee lajia. Ei ole mikään helppo laji.
  Ja noista Adidas-legginseistä tykkään. Kivannäköiset!
  Kivaa keskiviikkoiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se todella on notkea, vaikka vuosi on vierähtänyt ja tuskin on muutamaa kertaa enempää temppuja kokeillut. On vielä niin nuori, jotta taipuu! Meillä oli kilpacheerleading harrastuksena toisella 6 ja toisella 5 vuotta ja kyllä se oli vaativa laji, kaikkinensa, mutta kiitettävän monipuolinen myös:)
   Leggarit on kyllä kivat ja kuulemma supermukavat:) Mukavaa iltaa!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature