Väritä itsellesi mielenrauhaa

tammikuuta 06, 2016

Kyllä vaan oli illalla sellainen jännitys tuon jääkiekkopelin suhteen, että huhhei! Mahtavasti pojat suoriutui hommastaan ja ihanan sitkeydellä mentiin voittoon. Kyllä ne niin ansaitsi sen! Paljon onnea!  Huvitti, kun hain tytärtä kavereiden luota matsin jälkeen, niin vastaan ajeli autoja suomenliput ikkunoissa ja olivat varmaankin menossa torille. Apua, tuonne -20 asteen pakkaseen! Kyllä jotkut ovat niin urheiluhulluja, että edes pakkanen ei päätä palella!
Jotta voi tuon pelin jälkeen rauhoittua ja syke tasaantua, voi vaikka rentoutua värittämällä värityskirjaa. Tämän kauniin kirjan tytär sai joululahjaksi ja tämä kuulemma oikeasti rauhoittaa ja mieli lepää värittäessä. Tämä on varmasti samaa, mitä itse koen käsitöitä tehdessä, joten ymmärrän, vaikkei tämä ihan minun juttuni olekaan. Tämä värittely on kuitenkin noussut hitiksi viime aikoina ja monessa blogissa näitä on esitelty. Kauniita kuviahan näistä kehkeytyy ja jos viitsii, niin näistä voisi tehdä vaikka kortteja.

Innostuitko värittämisestä?

Huomenna alkaa sitten työt ja se arkinen aherrus pitkän loman jälkeen! Kunkahan sitä taas jaksaa herätä. No, onneksi ensin on harjoittelua nämä kaksi päivää ja sitten vasta polkaistaan ehyt viikko käyntiin.
Joulukoristeet saa tänään lähteä, mutta tähdet vielä jää ikkunoihin. Mukavaa loppiaista!

                                                    With love,
                                                  M

8 kommenttia on "Väritä itsellesi mielenrauhaa"
 1. Ostin itselleni yhden värityskirjan, vaikka luulin, että olen värittänyt jo kiintiön täyteen silloin mun askarteluelämän aikana. No kun löysin kivan eli virkkukoukkusen värityskirjan, niin sen päätin ostaa. Tuolla se vaan odottaa mielenrauhaansa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä se sitten joskus nappaa:) En minäkään kyllä ennätä värittelemään, kun on kaikkee muutakin hommaa. Mutta kiva, kun on tämmöinen mahdollisuus terapoida.

   Poista
 2. Tuohon en pysty, liian hermostuttavan rauhoittavaa. Luulen vielä, että menisi överiksi, eli iskisi pakkomielle värittää. Vältän.

  Kirpsakkaa loppiaista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään näihin ole innostunut,vaikka kaunista jälkeä tuleekin. Minä taidan piperrellä sitten mutia juttuja. Mukavaa loppiaisen iltaa!

   Poista
 3. Värittäminen on hauskaa puuhaa! Muistelen lapsuuttani ja lukuisia värityskirjoja.
  Äitini on hurahtanut värittämiseen ja annoin hänelle juuri joululahjaksi uuden värityskirjan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin muistan lapsuudessa, että värittäminen oli hauskaa. Nyt vain vanhempi tytär innostui tähän, mutta hyvä niin:)

   Poista
 4. Jotain maagista ja levollista värittämisessä on, mutta en tahdo löytää sille sopivaa aikaa. Surullista, mutta totta. Se vapaa-aika mitä on, menee kyllä osaltani liikuntaan, lukemiseen - ja näin talvella neulomiseen, joka muuten mielentilaltaan puuhana muistuttaa minusta kovin paljon värittämistä.

  Väritin viimeksi kesälomalla (ne vesisateet... huoh) - ja jännää oli, kuinka jälkikasvu vuoron perään kävi kysymässä: "Äiti, mitä SÄ oikein teet...!!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, että minäkin mielelläni neulon ja piperrän muuta, mutta värittäminen ei niin ole mun juttu, maalaaminen olisi enemmän. Mutta hyvä, että muille tämä on se rentoutustapa:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature