LANCÔME TEINT VISIONNAIRE

helmikuuta 21, 2013

Laivalta tarttui mukaan Lancômen uutuus meikkivoide Teint Visionnaire, joka lupaa tehdä ihostasi täydellisemmän jo 4 viikossa! Joo, ehkäpä en tuohon halpaan menisi, mutta päätin tätä uutta tulokasta kokeilla. Olin jo saanut esimakua näytteestä, joten uskalsin ostaa kyseisen tuotteen. Väri oli vaan vaalempi, 01 beige Albatre, kuin näytteessä taisi olla 03 beige Diaphane. Vaadin meikkivoiteelta paljon ja sen takia olen aina innokkaana kokeilemassa uutuuksia ja toivon löytäväni sen täydellisen, joka kestää, peittää, kosteuttaa ja siinä on aurinkosuoja. No tässä tuntui olevan kaikki kohdallaan ja minulle kerrottiin, että jopa seerumia mukana.Pullo on tosi tyylikäs ja kun päällyskannen napsauttaa auki, sieltä löytyy korjaava peitevoide, joka lupaa häivyttää maksaläiskiä, tummia silmänalusia ja muita ihon pieniä virheitä ja kaunis pieni peili. Peitevoide peitti mukavasti couperoottisen nenäni ja posket, joten jo pelkästään tämä kasvoilla voisi mennä jo vaikka lähikauppaan. Peitevoide oli hieman tahmeaa, mutta silti ihanan liukuvaa iholla. Ei yhtään hassumpaa. Päällyskorkin kun vetää pois, niin alta paljastuu pumppupullo, josta voi annostella meikkivoidetta.  Meikkivoide lupaa tasoittaa ihonsävyä sekä pienentää näkyvästi ihohuokosia ja ryppyjä. Jee! No, lopputulos oli meikatun näkoinen, joten laitoin ehkä innoissani voidetta hieman liian paksulti. Myyjän mukaan tällä saa luonnollisen meikin ja puuterilla viimeistelty ihoni näytti kyllä tasaisen väriseltä ja koska en ihoni vaatimusten takia edes voi harkita liian ohuita meikkivoiteita, jotka eivät kuitenkaan peittäisi ongelmakohtia, vaikuttaa tämä tällä hetkellä loistavalta valinnalta. Hinta on maissa muistaakseni 58e.
          
                                                                         with love,
                                                                M

Ps. Kävin illalla lenkillä ja meikki näytti vielä senkin jälkeen hyvältä. Tein tämän vain testatakseni, yleensä en juoksentele lenkillä meikkivoide kasvoilla!          
2 kommenttia on "LANCÔME TEINT VISIONNAIRE "
 1. tässä seurasin juurikin ohjettasi ja sama purnukka löytyy kaapista ja käyttöäkin on. kiitos.T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun on tullut myös käyttöön! Näin kesää kohti kun mennään aion kyllä itse siirtyä mineraalimeikkipohjaan. Lancomea sitten taas syksyllä kun ilmat kylmenee jottei kasvot jäädy.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature