Nuoren neidin virkattu pitsimekko

toukokuuta 23, 2013
Kuvassa olevan pitsimekon virkkasin muutama vuosi sitten vanhemmalle tyttärelleni ja nyt toinenkin tytär saa sen vuorostaan käyttöönsä. Mekko on virkattu puuvillalangasta ja ohje on ollut vuosia sitten Moda-lehdessä. Tämä on ollut ihanteellinen rantamekkona ja varsinkin ulkomaanmatkoilla kevyen päivetyksen kera näyttänyt todella suloiselta. Ainoa ikävä puoli on, että tämä mekko alkaa käydä pieneksi, joten kaipa se on alettava virkkaamaan uutta samanlaista, sillä sellaisen pyynnön olen saanut...

                                                            With love,
                                                                   M
7 kommenttia on "Nuoren neidin virkattu pitsimekko"
 1. Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin. Tämän mallin ideasta olen kehitellyt myös itselleni mekon ja laitan siitä postauksen myöhemmin.

   Poista
 2. Hei vaan, ihana mekko...olen etsinyt pitkää vastaavia ohjeita netistä eikä löydy...saisinko ohjeet naisen hellemekkoon...asun Kreikassa eli käyttöä olisi:)

  t.Päivi Andriopoulou

  VastaaPoista
 3. Minun säpö on paivihelena1@hotmail.com mikäli haluat lähettää ohjeet...olisin ikuisesti kiitollinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Päivi! Tämä ohje ei löydy netistä, mutta se oli joskus Moda lehdessä varmaankin 5-6 vuotta sitten. Voisin yrittää laittaa meiliä Moda-lehteen, jos ne sieltä muistaisivat. Olen siivotessani heittänyt lehden menemään. Palaan asiaan.

   Poista
  2. Heippa!
   Katoppas vaan - vuosien jälkeen löytyy tälläinen ihanuus. Löysitkö tuolloin ohjetta?
   Olisin halukas myös saamaan sellaista... Millä langalla tämä tehty?
   Kiittäen, Eve

   Poista
  3. Hei vaan! Valitettavasti ohjeet on hävinneet vuosien saatossa ja Moda- lehtikin muuttunut, joten sitä ei taida enää löytyä. Mekkokin on jatkanut elämää kirpparin kautta. Lankana ohuehko puuvillalanka.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature