Kesäkynnet

kesäkuuta 09, 2013
Olen yleensä superlaiska lakkaamaan kynsiä, mutta nyt innostuin taas yrittämään, kun ne ovat kasvaneet suhtkoht pitkiksi. Päätin lakata pohjan Viva la Divan korallin värisellä lakalla, joka oli ihanan sähäkkä!


Sitten aloin miettiä, minkä väriset yksityiskohdat kynsiin sopisivat, ja ekspertti-siskoni suositteli kultaista, joka oli mielestäni hyvä vaihtoehto! Hänellä sattumoisin oli jäljellä ranskalainen manikyyri-tarroja, joita olimme joskus ostaneet Seppälästä superhalvalla.


Liimasimme siskoni kanssa tarrat kynsieni päihin, mutta kuten kuvasta näkyy, ne ovat aika isoja. Joistain kynsistä tarraa jäi yli puolet jäljelle, joten leikkasin ylimenevän osan irti ja liimasin takaisin alustaan odottamaan seuraavaa kertaa... Liimauksen jälkeen viilasin tarrojen reunat kynsieni kokoon sopiviksi.Olen niin iloinen, että nämä onnistuivat, sillä en ole pitkään aikaan tehnyt itse kynsiä, jotka olisivat onnistuneet näin hyvin! Toivottavasti lakka pysyy edes jonkin aikaa, että voin ihailla tätä upeaa väriä...

with love,
m
Post Comment
Lähetä kommentti

Auto Post Signature

Auto Post  Signature