LivBox arvonta

lokakuuta 25, 2013
Joko olet tehnyt tuttavuutta Livboxin kanssa? Tämä on hauska tapa tutustua uutuuksiin kosmetiikan saralla  ja saada ne helposti postitse kotiin. On jännittävää saada kuukauden boxi ja arvailla mitä ihanaa sinne nyt on laitettu. Tuotteita löytyy laidasta laitaan, hiustuotteista hajuvesiin, kylpytuotteista kynsilakkoihin. On vanhoja tunnettuja brädejä ja joitakin uutuuksiakin, lisäksi löytyy ajoittain luontaistuotekosmetiikkaa. Meidän perheen naiset ovat kyllä tykänneet ja tunne on sama kuin joulukalenterin luukun avaisi kerran kuussa, tosin. Yllätysmomentti on se paras juttu.                                                                                    
                                                   

 Mutta haluaisitko sinä saada vaikkapa kolmen kuukauden LivBoxit itsellesi? Tässäpä  olisi sinulle oiva mahdollisuus; laitat vain tämän postauksen kommenttiboksiin vastauksen sähköpostiosoitteesi kera. Mikä on sinun luottotuotteesi eli mitä kosmetiikkatuotetta ilman et voi olla? Miksi juuri sinun tulisi saada itsellesi Livboxit kolmeksi kuukaudeksi? Arvontaan osallistumiselle on aikaa 3.11. klo 24.00 saakka.
      
Onnea kaikille arvontaan!                                                 
                                                                                                                                                                                                    
With love,
M

25 kommenttia on "LivBox arvonta"
 1. Haluaisin saada kolme kuukauden LivBoxit. :) Meili mira.engman@gmail.com
  Luottotuotetta ei varsinaisesti ole, yleisesti kynsilakka, en voisi kulkea julkisesti missään nakuna. ;)

  VastaaPoista
 2. Mulle kans kelpais Livboxit! ooonavv@gmail.com
  Mun luottotuote on ihan vaan perusvoide, ilman sitä elämästä ei tulis mitään!

  VastaaPoista
 3. Kyllä kelpais :) Mun luottotuote on ehdottomasti ripsiväri. Se tekee ehdottomasti eniten gutaa minun kasvoille :)

  heidi1sara@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Luottotuote varsinkin talvella on huuli- ja kasvorasva! Tykkään kosmetiikasta mutta ei viitsisi aina ostaa täysikokoista jos tuote ei olekaan hyvä, joten livbox olisi ihana voitto ja saisi testailla kaikkea kivaa :) t. Saya sayav@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Mukana! Heleyttävä päivävoide, joka piristää kummasti väsyneitä kasvoja, ihan must! :)
  miia.ahola@hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Luottotuote on hyväntuoksunen hajuvesi:) se pelastaa aina vaikka ois kuinka hirveän näkönen, mutta tuoksuu miellyttävältä. Oon aina halunnu itelleniki ton livboxin niin siksi osallistun!!
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 7. päivävoide on sellainen mitä ilman en välttämättä pärjäisi. x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Ripsiväri tai bb-voide :).
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Peitevoide silmien alle on jokapäiväinen "must". Muuten tietysti otava tuhtia kosteusvoidetta ja sävyttävää päivävoidetta. 3 kk:n boksi kuukostaisi huikealta : ) t. Libris

  VastaaPoista
 10. Apua, tosi vaikea valita vaan yksi! :) Täytyy varmaan sanoa kasvojen puhdistusaine; oon huomannut, että vaikka muuten laiminlöisi kaikki hoidot ja meikkailut, niin puhdistus on ehdoton. :) Voi olla minkälainen vaan, geelimäinen, vaahtomainen, voidemainen, öljymäinen, maitomainen... Kaikki käy. :)

  mari_s_02@yahoo.com

  VastaaPoista
 11. Haluaisin jakaa hyvää mieltä läheisten ja ystävien kesken, Livboxin avulla. Kauneusilta meidän uudessa kodissa voisi olla ajankohtainen. :)

  Luottotuotteeni on Biothermin biosource-sarja (johon tutustuin xenias day-bloggaajan kautta) ja josta luovun vasta jos se joskus jostain syystä lopetetaan. :D Sarja sopii erinomaisesti iholleni.

  v.believeinyourdreams@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kosteusvoidetta ja huulirasvaa ilman en pärjäisi :) Haluaisin livboxin, sillä olisi ihana päästä kokeilemaan sitä kolmen kuukauden ajan. Olen halunnut jo aiemminkin tilata sen itselleni, mutta en kuitenkaan ole raskinut :/
  kulta89@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Väsähtänyt kotiäiti kaipaisi uutta kosmetiikkaa! ;)) Luottotuotteeni ovat varmasti Youth Code-yövoide ja Blistexin huulirasva.
  myhomewhitehome@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Ripsaria ilman en voisi elää! heidinblogi(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Jotain piristystä tämän pimeän kauden keskelle kaipaisi, joten mikäs sen mukavampaa sitten olisikaan kuin että Livbox tulla tupsahtaisi postilaatikkoon kolmen kuukauden ajan :) Siinähän se pahin aika menisikin mukavasti aina uutta boxia odotellessa :) Meikkipuuteri ja huulirasva taitaa täällä ne kaikista käytetyimmät tuotteet olla, joilla pelastuu päivä kuin päivä.

  millanen2@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Olen jo pitkään mielenkiinnolla seuraillut livboxien sisältöjä ja tykkään koko ideasta - kuukausittaisesta yllätyksestä kotiovelle kannettuna. Vietän loppuvuodesta syntymäpäiviäni ja tämä olisi The Lahja :) Varsinkin kun vasta nyt vanhemmalla iällä olen innostunut kosmetiikasta kunnolla ja käsittääkseni Livboxin idea onkin tutustuttaa uusiin tuotteisiin, eli ihana hemmottelulahja ja samalla hyvä tapa tutustua kosmetiikan ihmeelliseen maailmaan.

  Luottotuotteeni on bb-voide - väsyneet kasvot saa pienellä vaivalla hehkeäksi .
  pea@wippies.fi

  VastaaPoista
 17. Luottotuote on huulirasva. Mutta miten nuo kaikki ehtii käyttää jos kerran kuussa tulee tuo boksi. Osallistun arvontaan, jotta voisin kokeilla :) (mataleena_pesonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 18. En pärjäisi ilman vedenkestävää ripsiväriä.

  Livboxia olisi hauska päästä testaamaan, koska aina tulee kateelliseksi, kun niitä esitellään blogeissa! :)

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Puuteri ja ripsiväri on luottotuotteita täällä :) Olisi ihana päästä livboxin kautta tutustumaan uusiin tuotteisiin. Ihan loistava joululahja itselle :) enkulii7@suomi24.fi

  VastaaPoista
 20. Ripsiväri on pakollinen! Tykkään kokeilla aina uusia ripsari merkkejä, joten siksi Livbox olisi ihana! Rakastan testailla uusia kosmetiikkatuotteita.

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Mulle tuli jo livbox kauan,mutta peruin tilaukseni,mutta mietin tilauksen uusimista ,ehkä:)Olis kiva voittaa 3 kk livboxia.
  taina.vastamaki@dnainternet.net
  Luottotuote on ihan mikä vaan hyvä kosteusvoide tai huulirasva.Livboxissakin ollut carmex cherry on kivan tuoksuista ja siitä tykkään ,jos nyt jotain pitää nimeltä mainita.

  VastaaPoista
 22. Luottotuote nro 1 on itselläni ripsiväri joka tekee luonnollista jälkeä ja erottelee ripset kauniisti.
  bulligirl (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Luottotuote taitaa olla huulirasva ja käsirasva, kun molemmat kuivuvat ihan mahdottomasti. Ja tuleva talvi vaan pahentaa tilannetta :( Tahtoisin livboxin tietenkin jotta pääsisin kokeilemaan uusia kivoja tuotteita :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Luottotuotteeni on varmaan Avonin ripsiväri.

  atacat@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Onneksi ehdin vielä mukaan arvontaan :) Luottotuotteeni on ripsiväri. Ja boxi olisi kiva voittaa että pääsisi uusia juttuja testailemaan :)
  -Milla- millal@luukku.com

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature