Stråla- jouluvaloilla säihkettä teinin huoneeseen

marraskuuta 26, 2013

Koska isompikin sai, niin pienemmänkin piti saada. Nimittäin jouluvalot ja Ikean sydän-tähti-timantti-valot löytyi ja pienen pähkäröinnin jälkeen sain seinälle ripustettua. Ihastuimme mini m:n kanssa pakettiin, mutta unohtui yksi pikku juttu. Emme huomanneet, että valosarja ei ollutkaan yhtenäinen pitkä johto, johon on liitetty koristeet, vaan tavallaan valoista koostuva verho. Yritimme aluksi irrottaa nipsejä, jolla verho oli koottu, mutta lopulta annoimme periksi ja ripustimme sen sellaisenaan, kuten se oli tarkoitettukin. Hyvä tuli ja mini m oli onnellinen lopputulokseen, mikä oli tietenkin tarkoituskin.


Lisätunnelmaa saa tietenkin kynttilöistä ja tämän mini m:n himoitseman kynttilän ostin Cobellosta.

Jospa tämä huone pysyisi edes hetkittäin siistinä, kun on luotu tuota jouluista tunnelmaa!

                                                      With love,
                                                  M
2 kommenttia on "Stråla- jouluvaloilla säihkettä teinin huoneeseen"
 1. Noita valoja on tosiaan kahta erilaista. Meillä on sellaisena pitkänä nauhana. Mutta ihanat on nuo teidänkin. <3 Mistä nuo tuikkukupit on joissa on tuollaista strassinauhaa ympärillä? Upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo selkis. Minä jo vähän ihmettelin, että miten tämä on niin vaikeeta noiden valojen kanssa! Tuikkukupit ovat Tukholmasta ostettuja tuoksukynttilöitä, jossa on myös kansi. Mini m vain lisäsi glitternauhaa niiden ympärille. Tässä postaus vastaavanlaisista tuikkukupeista. Helppo toteuttaa ja ihan näyttävä lopputulos.
   http://kristallikimara.blogspot.fi/2013/08/diy-kimalletta-pikkupurkkeihin.html

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature