LUMI- laukku

maaliskuuta 02, 2014

Moni on varmasti saanut lukijalahjana näitä Lumi-laukkuja. Itse taisin tilata viimeksi Olivia-lehden ja en edes muistanut koko lahjaa, ennen kuin se tupsahti postilaatikkoon. Laukkuahan on kehuttu aina näissä tarjouksissa siitä, kuinka arvokas ja tyylikäs ja taidokkaasti tehty tämä design-laukku on. Minulla kyllä oli vähän epäilyksiä tästä laukusta, sillä se näytti pieneltä ja ei niin tasokkaalta kuin nimimerkki edellytti. Halusin tilata lehden ja jos tämä nyt tuli lahjaksi, niin voisihan sillä olla ehkä käyttöä.Laukku oli ihan kiva väreiltään ja nahka tuntui laadukkaalta. Mutta hiukan alkoi huvittamaan, että laukun vetoketju jäi ensimmäisestä kerrasta jumiin vuoren väliin ja sitä sai kitkutella todella, ennen kuin se joko aukeni tai meni kiinni. Huomasin sitten heti, että vuori oli tehty liian isoksi ja tietenkin se jumittui. Kuvastakin näkee, että myös vetoketju on aavistuksen liian pitkä ja kupruilee ongelmallisesti.  Ensin suivaannuin ja ajattelin lähettää valituksen tästä epäonnistuneesta maanantai-versiosta, mutta sitten totesin, ettei maksa vaivaa, ne ovat varmasti  juuri toisen luokan laukkuja, joita voi kahdenkympin lehtitilauksen mukana saada lahjaksi. En vain ymmärrä miksi näitä niin kehuskellaan, sillä jos ei ole mahdollisuutta lähettää priimaa, en tarvitse mitään lukijalahjaa.


Otin sitten neulan ja langan käyttöön ja tein vekin laukun vuoriin pohjalle, jotta vetoketju pääsisi esteettömästi kulkemaan ja ajattelin antaa tälle vielä mahdollisuuden lompakkona. Setelit toiselle puolelle ja kortit toiselle. Kolikot, no joo, niille teen varmaankin oman pussin. Mutta mikäli tämä vielä jatkossa temppuilee, se saa kyytiä!
Onkos teille muille käynyt näin huono tuuri näiden lukijalahjojen kanssa? Vai sattuiko se vaan tämän kyseisen laukun kanssa?


Diego Dalla Palman arvonnassa huulikiillon voitti nimimerkki Nanna. Otahan yhteyttä, jotta saadaan palkinto matkaan. Onnea!

                                                 With love,
                                                       M
Post Comment
Lähetä kommentti

Auto Post Signature

Auto Post  Signature