Pure Mineral meikkisetti Allerilta

maaliskuuta 12, 2014


Meillä tuppaa välillä käymään niin, että mikäli minä en meidän postia hae, niin ei sitä näytä kukaan muukaan hakevan. Posti tulee noin 50 metriä ovelta pihatien postilaatikkoon ja jos kukaan ei odota erityistä lähetystä, niin minähän se olen se, joka muistaa hakea postin, jos muistaa. Nyt sitten olin pari päivää onnellisesti unohtanut koko postin ja kun sitä hain olin ihmeissäni paketista, jossa luki mineraalimeikkisetti. Kerkesin jo hätääntyä, etten muista mitään tämmöistä tilanneeni, mutta kuoressa olikin tilaajalahja Allerilta. Kysymyksessä taisi olla Fit-lehti, tyttärelle tilattu.
No. viimeksihän olin tyytymätön siihen toiseen lukijalahjaan, Lumi-laukkuun, joten hieman epäillen aloin tutkimaan näitä purkkeja.
Setistä löytyi Pure Mineral Powder hyvin vaalea ja ohut, aavistuksen hohtava meikkipohja, joka ei pahemmin peitä, joten tämä sopii hyvin nuoremmalle tyttärelle, jolla on vielä kaunis nuori iho, ilman punoituksia ja pahempia näppylöitä.


Seuraavaksi ihastuin tähän Rosy Glow hehkeään ruusuiseen poskipunaan, joka tuo luonnollisen kauniin punan poskille. Tässäkin on hieman hohtoa, muttei liikaa. Paksuhko sivellin oli myös mukana paketissa, joten käytin sitä sekä pohjan tekemiseen, että poskipunan sutimiseen.
Sitten paketista löytyi vielä kaksoset, luomivärit kulta/kupari ja hopea/harmaanbeige. Kaunis kimallus molemmissa ja auts, hieman hankala laittaa, niin ettei koko naama kimalla kuin diskoqueenilla! Mutta kaunis lopputulos.Ihan kiva, tällaiseksi lukijalahjaksi. Lopuksi vielä tarkat tiedot sisällyksestä.
Olen kokeillut Bare Mineralsin  meikkipohjaa puuterinmaisena ja Jane Iredalin puristepohjaa ja kyllä tuo BM tahtoi kiillellä puolilta päivin kasvoilla. Jane Iredal on kyllä ollut paras tähän asti ja sen nimeen nuorisokin vannoo.
Tämä setti Allerilta on varmasti tullut monelle lahjana, joten olisi kiva kuulla mielipiteitä tästä.

                                              With love,
                                                     M
Post Comment
Lähetä kommentti

Auto Post Signature

Auto Post  Signature