Black Cherry by Jane Iredale

kesäkuuta 28, 2014
 
 
Yhteistyö Jane Iredale
 
Sain kokeiltavakseni Jane Iredalin kirsikkaisen huulikiillon ja täytyy myöntää, että ensin hieman hämmennyin kiillon tummanliilaan sihtaavasta sävystä, mutta sitten huomasin, että minun ihoni sävyyn sopii, että sitä levittää vain kevyesti. Kiilto ei siis ollenkaan ole niin tumma huulilla, kuin se antaa tuubissaan ymmärtää. Värisävy sopii mielestäni parhaiten aikuiselle naiselle ja on kuulemma yksi myyntisuosikeista. Mielestäni tämä kirsikkainen sävy sopii jotenkin loppukesään ja syksyyn, miksei talveenkin. Yleensä syksyisin tummemmat sävyt löytyvät huuliltani, joten syksyinen kiiltoni on siis tässä.
Huulikiilto on rauhoittava ja kosteuttava kiilto, joka myös ravitsee huulia. Totta on, että useat huulikiillot käytön jälkeen tuppaavat kuivaamaan huulia, mutta tämä ei sitä onneksi tee. Tuotteessa ei ole säilöntäaineita eikä myöskään hajusteita. Moringavoi ja avokadoöljy toimivat hoitajina ja kosteuttajina tässä kiillossa. Kannattaa kokeilla ja Jane Iredalin nettisivustolta löydät lisää tietoa ja värisävyjä näistä ja muista tuotteista.
 
                                             With love,
                                                   M
 
 


4 kommenttia on "Black Cherry by Jane Iredale"
 1. Tuo sävy sopii täydellisesti hiustesi väriin! Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Teija kun aina niin kivasti kommentoit! Väri tuntui aluksi vähän rajulta, mutta ei se sit ollutkaan niin tumma.

  VastaaPoista
 3. Minä vähän vierastan tummempia punia, pitää olla nudea, joka vähän tasoittaa omien huulieni punaisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se on totta, että jos on oma suosikki nude, niin tämä on turhan tumma silloin. Itse myös haluaisin käyttää nudea, mutta ei, se ei vaan sovi minulle. Kaiketi se on kiinni ihon sävystä.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature