POLKKA JAM for House

kesäkuuta 17, 2014
Sain kesälahjaksi ihastuttavan lautasen ja astiapyyhkeen: "Rauhalliset aamupäivät verannalla, oman pihan antimet, ystävät ja ennen kaikkea kevät ja kesä: Tätä kaikkea juhlistaa uusi hyväntuulinen Huvila-mallisto, jonka kuvitti Polkka Jam eli muotoilijapariskunta Kristiina Haapalainen ja Sami Vähä-Aho, jotka tuoreina Kemiön-saarelaisina ovat inspiroituneet vanhoista mansardikattoisista taloista, villiintyneistä salaisista puutarhoista, luomuviljelystä, kuun kierrosta, kuisteista ja lasiverannoista." Näin kerrottiin Polkka Jam kisukortissa.
Mikäs sen ihanampaa kun saisi viettää ne rauhalliset ja LÄMPIMÄT kesäaamun päivät siellä verannalla tai vaikka sitten sillä parvekkeella. Tänään ei ollut puhettakaan, kun räntääkin satoi. Mutta kyllä ne mukavat kesäpäivät tekevät tuloaan, varsinkin kun loma alkaa juhannuksesta.
Olin otettu tästä lahjasta ja iloinen, kun sattui juuri niin sopivasti, että olin jo suunnitellut joko tehdä itse astiapyyhkeitä tai sopivan kohdalle tullessa ostaa sellaisia. Tämä on viehättävä ja sopii tyylikkyydellään niin kotiin, kuin sinne haaveiden huvilalle. Sitä odotellessa käytän tätä vain kotosalla. Lautasella tarjoilen vaikkapa pikkuherkkuja. Nettisivujakin kävin katsastamassa ja tuli into tilata kaikkea kivaa, mutta tuo into täytynee todennäköisesti sammutella ainakin hetkeksi ja miettiä, mitä todella tarvitsee.

                                 With love,
                                        M
4 kommenttia on "POLKKA JAM for House"
 1. Vastaukset
  1. Joo, eikös olekin. Tuli mieleen, että patalaput tuosta sarjasta olisi kiva setti. Niitä kun kanssa aina tarvii.

   Poista
  2. Aivan ihana blogi teillä! Löysin tämän ihan sattumalta, tulin ja jäin :-)
   Upea tuo Huvila-mallisto, sopisi kotiimme hienosti. Pitääpä piipahtaa
   yrityksen nettisivuille!

   Tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seikkaillaan Turun saaristossa ja välillä
   vähän muuallakin.

   Ihanaa juhannusviikkoa <3

   Poista
  3. Voi, lämmin kiitos ja tervetuloa :D Ilmeisesti tuota Huvila-mallistoa löytyy Sokokselta, joten pitää itsekin piipahtaa lomalla siellä. Tulen ehdottomasti vastavierailulle! Samoin sinulle ihanaa ja LÄMPIMÄMPÄÄ juhannusviikkoa kuin mitä tämä nyt on ollut!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature