BABY LIPS

heinäkuuta 20, 2014
Olen aina jenkkien youtube videoita katsellessani haaveillut ihanan tuoksuisista ja söpöistä Maybellinen  baby lips-huulirasvoista. Kun kuulin, että ne ovat tulossa suomeen hypin ja kiljuin riemusta. Kävin äitini kanssa katsomassa Sokoksen emotionilta ja siellä puhuttiin niiden tulevan vasta elokuussa. Onnekseni olimme lähdössä matkalle Barcelonaan, josta suurimman osan näistä ihanista babyista löysin. Kun matkalta palasin, kävin ostamassa stokkalta ne kaksi joita minulla ei vielä ollut. Suomessa babylipsejä löytyy 3 värillistä ja 3 väritöntä. Yksi baby lipseistäni on electric sarjaa, jota ei suomessa ainakaan vielä myydä, mutta Barcelonasta sen ainakin voi löytää.
Huulivoiteen tarkoitus on kosteuttaa ja hoitaa huulia jopa kahdeksan tunnin ajan. Viikon kuluttua huulesi ovat pehmeämmät, kuivuutta huulilla esiintyy vähemmän ja ne näyttävät paremmilta. Näin lupailtiin Maybellinen sivustolla, onko se totta? No, huulilla ne eivät kovinkaan pitkään pysy, mutta huulet ovat kyllä pehmeämmät.
Värit ja puikot ovat ihania. Onko sinulla jo suosikkia näistä?


                                                                With love,
                                                            mini m
3 kommenttia on "BABY LIPS"
 1. Hih! Kiva lukea postaus näistä Baby Lipseistä. Itse en tiennyt lainkaan mistä on kyse, kun
  tyttäreni 10 v. halusi niitä ostaa Tukholman H & M:ltä. Nyt olen tässäkin asiassa viisaampi.
  Kivaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mitä ne lapset edellä niin me äidit sitten perässä. Tosin en ole noihin baby lipseihin perehtynyt, mutta tytär oli niin tohkeissaan, kun niitä ei silloin vielä täältä saanut.

   Poista
 2. Keep on writing, great job!

  Review my site ... xbox live gold gratuit

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature