Giveaway: kosmetiikkaa

heinäkuuta 17, 2014

Jos olet seurannut blogiani, huomasit varmaankin, että nämä tuotteet ovat LivBoxin tuotteita ja koska minulla on aurinkorasvoja ihan riittävästi tälle kesälle, ajattelin ilahduttaa pienillä arpajaisilla teitä. Kyseessä on siis Favoran  SPF 50+ erittäin korkean suojan aurinkovoide kasvoille, myös herkkäihoisimmillekin ja vielä vedenkestävänä. Toinen tuote on täyteläinen luomuvartalovoi Terre D`OC, jota voi myös käyttää huulivoiteena, kynsinauhoihin ja ulkoiluvoiteena. Huumaava tuoksu.

Jos olet jo lukija tai liityt lukijaksi saat kaksi arpaa, muutoin saat yhden arvan. Kerro millaisia aurinkotuotteita käytät vai käytätkö mitään. Mikäli kommentoit anonyyminä, laitathan sähköpostiosoitteen, että saan sinuun yhteyden tarvittaessa. Arvonta alkaa nyt ja loppuu 23.7. klo 21.00. Onnea kaikille arvontaan!


                                                      With love,
                                                    M
29 kommenttia on "Giveaway: kosmetiikkaa"
 1. Käytän alkukesällä suojakerrointa 15, koska palan helposti ja siitä lähden pienentämään suojakerrointa loppukesää kohden =). Mukaan arvontaan yhdellä arvalla.
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Mukana kahdella arvalla!

  Olen tänä kesänä käyttänyt Lidlin aurinkovoidetta, Nivean aurinkovoidetta ja Garnierin aurinkovoidetta!

  50+ kuulostaa todella hyvältä!

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukana.
  Olen käyttänyt jotain sellaisia 25 tai 30 suojakerrointa, joskus pienempääkin. En ole kovin merkkiuskollinen ollut, sitä mitä kaapista löytyy olen laittanut! Ja joskus on tullut unohdettuakin, ja palamisenahan se on sitten kostautunut..
  50+ en ole koskaan käyttänytkään, varmasti olisi hyvä!
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Yhdellä mukana. Käytin kasvoille Vichyn 50 spf mutta se loppui, joten tämä sopis mulle. Kroppaan käytän (30 spf) Lorelin tuotteita. minttuli@gmail.com

  VastaaPoista
 5. nivean aurinkovoidetta suojakerroin 30. en muuta :).

  terveys1 (at) wippies.fi

  tupla arpa.

  VastaaPoista
 6. yleensä alkukesästä 20-30 suojakerrointa olevia. Paitsi nyt paloin käsien takaosasta kun otin ensimmäisiä kertoja selkäpuolelle aurinkoa. Joten ois pitänyt pistää parempi suoja.
  mariestrange(a)hotmail.com

  ps. kahdella mukaan.

  VastaaPoista
 7. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.

  I do not know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are
  not already ;) Cheers!

  my webpage ... house renovations ideas (http://www.homeimprovementdaily.com)

  VastaaPoista
 8. Hei, olen käyttänyt Heliocaren 50 kasvoille, mutta tuntuu ehkä liian tuhdilta. Ehkä tämä olisi parempi, ja lapsille voi aina laittaa hyvät suojakertoimet. 1 arvalla mukana. Katmi@netti.fi

  VastaaPoista
 9. Mun täytyy nolona myöntää että en käytä mitään aurinkotuotteita. Se on kumma juttu että lapsen jaksaa kyllä kuorruttaa rasvoilla mutta itseään ei... en kyllä onneksi palakaan helposti. Ja yhdellä arvalla mukana :) catja81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kasvoille piz buin face cream ja kroppaan malibu 20 suojakerroin. Yhdellä arvalla mukana. nmpnetti.com@jippii.fi

  VastaaPoista
 11. Yhdellä arvalla mukaan. Suomessa pärjään pelkällä porkkanaöljyllä kun ihoni ei pala. Turkin lomalla käytin alku päivinä
  malibu öljyä suojakertoimella 10. idaaws@hotmail.fi

  VastaaPoista
 12. Yksi arpa. Käytän aina aurinkorasvaa jos ulkoilen, muuten alan punoittamaan. Kertoimet 10 tai 20, ulkomailla enemmän. jeww_@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Käytän aurinkorasvaa rannalla tai jos vietän aikaa terassilla tai parvekkeella. Etelässä käytän aina aurinkorasvoja. Yleensä pyrin käyttämään kasvoille eri rasvaa kuin muulle keholle.

  Yhdellä arvalla mukana. virpi.yv@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kahdella arvalla mukana :)
  Tänä kesänä olen käyttänyt Vichyn aurinkovoidetta.
  Talvella tulevalle Kanarianreissulle tuo voide olisi juuri omiaan!

  draweme@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Kasvojeni iho on akneen taipuvainen, minkä takia arsenaalista löytyy erillinen rasva kasvoille ja muutama kropalle. Kasvoille on käytössä tällähetkellä Eucerinin rasva, mikä on osoittautunut oikein mukavaksi tuttavaksi. Vartalolle on tällähetkellä 4 rasvaa, joista 3 on saatuja ja yksi itse hankittu. Spf:t vaihtelevat 20 - 50 välillä.

  Osallistun yhdellä arvalla: ameochi (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 16. Viimeksi olen tainnut käyttää Oriflamen aurinkosuojaa 25 kertoimella. Olen laiska käyttämään aurinkovoidetta, jos käyttäominaisuudet ovat vähääkään huonot. Vedenkestävyys ja hyvä tuoksu ovat kyllä ehdottomia plussia. Arvalla mukana.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 17. Olen aikuisiällä alkanut palamaan ja aurinkovoiteet ovat tulleet tutuksi. Ongelma on että lähes kaikki tuotteet tekevät minulle kasvoihin ongelmia, josta kuitenkin herkimmin palan. Ehkä tällainen nimenomaan kasvoille tarkoitettu voide sopisi paremmin. Ja Vartalovoikin kuulostaa ihannalta! Kahdella arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 18. Mukana ollaan :) Käytän yleensä nivean aurinkorasvaa suojakertoimilla 15 tai 20 koska en pala niin helposti.
  jonna1997@msn.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kaksi arpaa siis kun liityin myös lukijaksi :)!

   Poista
 19. Olen aika huoleton aurinkorasvojen suhteen ja yleensä ne ovat ehtineet ehkä vanhoiksikin. Vasta aurinkolomalle lähtiessä alan hakea hyvää ja riittävän suurikertoimista rasvaa. Nytkin on tarkoitus muistaa hankkia voide ajallaan syksyn reissua varten, voitto menisi kyllä hienosti käyttöön kohdallani :) Lukijana saanen kaksi arpaa, kiitos.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 21. Kerroin kuin merkkikin vaihtelee. Olisi tosin kyllä pitänyt alkaa aurinkorasvoja käyttämään jo pari vuosikymmentä sitten mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Livboxissa tullut aurinkorasva oli kuitenkin ehkä hieman liian "jämäkkää".

  Olen uusi lukija, kahta arpaa siis hamuan :D

  mammagoes@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Apteekista olen lapsille ostanut jotain 50 rasvaa. Itsekkin sitä käytän silloin kun rasvaa käytän. Viime aikoina on vähän unohtunut tuo rasvaus. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yhdellä arvalla mukana. Ei onnistu kännykällä lukijaksi liittyminen.

   Poista
 23. Yhdellä arvalla mukana!

  Ylernsä käytän aurinkovoiteena kasvoille hawaiian tropicia, face sensitive. edullinen ja hyvä tuote mielestäni :)

  Laardisulaa@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Tuppaa unohtumaan, erityisesti sellaiset paksut levitettävät (lue; hinkattavat) iholla valkoisena kierroksena jämähtävät voiteet eivät houkuta käyttämään. Mahtavaa että on tullut niin paljon uusia ominaisuuksia aurinkovoiteisiin. Ehkä minäkin tässä pikkuhiljaa opin säännölliseksi käyttäjäksi...
  Mukana yhdellä.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 25. Yhdellä arvalla mukana!
  Tässä kuussa pidinkin boxini tauolla, niin en saanut noita rasvoja. Toivottavasti arpaonni suosii, näillä keleillä aurinkorasva tulis enemmän kun taroeeseen. Mä oon muuten todella huono käyttämään aurinkorasvoja! Mieluummin oon käyttänyt öljyä, mutta välttääkseni naaman kokonaan kuoriutumisen oon ruvennut käyttämään biz puinin rasvoja, ne tuoksuu aivan huumaavalle!
  hazelnut-(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Kahdella mukana. Suosin suihketyyppisiä aurinkosuojatuotteita, ne on helppo levittää. Ja iso suojakerroin, kärähdän tosi, tosi herkästi
  pauleceb(AT)gmail.com

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature