Asuntomessujen antia ; makkarit ja Draama Queen

elokuuta 12, 2014


Asuntomessujen makuuhuoneita kuvatessani huomasin värimaailmojen toistuvan samana monessakin talossa.  Itse asiassa kuvista sen parhaiten näkee, sillä kun urakoi läpi monta kymmentä taloa alkaa uupumus ja sisustusähky iskeä ja enää ei löydy mitään ihmeteltävää. Tai siltä se minusta alkoi tuntua ja tässä nyt muutama makkari pienillä sävyeroilla maustettuna. Glitter on vielä in ja harmaan sävyt löytyivät aika monesta kohteesta.


Tämä viimeinen asunto siellä korkeassa tornitalossa kyllä iski Diivamaisuudellaan, kuten nimikin kertoi, Draama Gueen. Ihana ja niin rohkea glamour sisustus. Jälleen huomaa harmahtava sävy ja loistokasta glitter-maustetta läpi asunnon.


Tämä seinä oli kyllä taidonnäyte, ei vain jäänyt mieleen tekijää, saati miten se oli toteutettu. Olisiko ollut kipsi? Jos joku tietää, niin kertokaa.Tämä valaisintaulu oli kyllä mielenkiintoinen koruineen ja valoineen. Jonkin aikaa siinä meni tiiraillessa tätä taideteosta. Hienosti sopi sisustukseen ja asunnon kokonaisuuteen.Aivan mahtava tehosteseinä, mutta aika hallitseva.

Milla Aftan on kyllä todella onnistunut yhdistämään niin  hienoja pienesineitä kuin yllätyksellisiä materiaalejakin. Värimaailma on kaunis, mutta olisiko liian tumma sittenkin. Hauska ja tyylikäs.

                                             With love,
                                                    M
2 kommenttia on "Asuntomessujen antia ; makkarit ja Draama Queen"
 1. Harmaa ja glitter on loistava pari, niin mun makuuni.
  Upeita erilaisia mudan sävyjä ja rohkeita yksityiskohtia,
  kerrankin hieman erilainen asunto, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kieltämättä oli tyylikkäin kokonaisuus ja hienoja yksityiskohtia. Jäi harmittamaan, kun en tajunnut kysyä tuon taululampun ostopaikkaa.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature