Dr. Hauschka; Uudistunut Ruusuvoide

elokuuta 15, 2014

  Minulla oli ilo osallistua eilen Hyötykasviyhdistyksen tiloissa, Annalassa, järjestettyyn Dr Hauschkan uudistuneeseen Ruusuvoiteen lanseeraukseen. Itse Annalan kartano oli homevaurion vuoksi remontissa, joten tilaisuus pidettiin viereisessä viehättävässä torppamaisessa rakennuksessa. Todella upea ja osuva miljöö tämän ruusuntäytteisen voiteen tutustuttamiseen.

Tyylikkäät ja herkulliset tarjoilut kahvikupposen kera veivät kielen mennessään ja oli mielenkiintoista kuunnella tarinaa ruusun historiasta ja merkityksestä ja siitä mihin kaikkeen ruusun terälehtiä käytetään. Ruusulla on hyvinkin tervehdyttävä vaikutus niin mielialaan kun itse rohtona ja itse tuoksu tietenkin huumaa ja tuo hyvän mielen.


 Poimin tiedotteesta olennaiset asiat:
Dr. Hauschkan 1960 luvulla kehitettyä ja suosittua ruusuvoidetta haluttiin uudistaa ja tehdä voiteesta ruusuisempi, parempi. Tuottesta pyrittiin valmistamaan yhä parempi tuote, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin, on alkuperäisen tuotteen mukainen ja jonka teho perustuu todistettaviin vaikutuksiin. Uudistuneessa voiteessa on ruusua kolmessa muodossa. Uutena raaka-aineena on ruusuvesi. Ruusuöljyä tuote sisältää enemmän ja ruusuvaha tuo oman lisänsä kallisarvoiseen voiteseen. Lanoliini on poistettu kokonaan ja tilalla on carnaubavaha. ( Mikäli googletin oikein, tuo carnaubauvaha on brasilialaisen palmun lehvistä saatava vaha. ) Koostumukseltaan voide on valkoisempi ja kiinteämpi. Ruusuvoide hoitaa ja suojaa normaalia, kuivaa ja herkkää, sekä punoitukselle ja couperosalle taipuvaista ihoa. Ruusuvoide edistää ihon rasva-ja kosteustasapainoa. Tuoksu on tietenkin se tärkeä tässä hellivässä tuotteessa ja se oli todella huumaava.
 Ruusut tuotetaan Afganistanissa ja Etiopiassa luomutiloilla  naisten toimiessa viljelijöinä. Naisia työllistämällä ja oikean palkan maksamisella voidaan saada naisten asemaa myös parannettua näissä maissa.
Ruusut kasvatetaan optimaalisissa olosuhteissa. Nuput kerätään aamuvarhaisella ja kuivataan välittömästi paikan päällä arvokkaiden ainesosien säilyttämiseksi. 1 kg ruusu-uutetta saadaan 4000 kg:sta ruusunlehtiä, joten kyllä siinä saa ahkeroida.
Yllä olevissa kuvíssa näet tuotteita, joissa on käytetty ruusua, näitä on kolmekymmentä.


 Tilaisuuden päätyttyä jokainen sai tämän ruusuvoiteen mukaansa ja oman ruusun, tietenkin. Lisäksi  saimme special edition aurinkopuuterin, jonka kannen on toteuttanut Berliiniläinen taiteilija Tina Bering. Näitä aurinkopuutereita on myynnissä syys-marraskuun ja hintaa niillä on 32 e. Ruusuvoide tulee markkinoille syyskuussa ja hintaa voiteella on 28.80 e.

Viehättävä tilaisuus, kiitos kun sain osallistua ja nyt vain ruusuvoiteen hurmaan, sekä kevyt sipaisu aurinkopuuterista kesää kasvoille.

Maahantuoja Itu Biodyn; itu@biodyn.fi sekä nettisivut www.dr.hauschka.com

                                         With love,
                                                M
 
 
 

4 kommenttia on "Dr. Hauschka; Uudistunut Ruusuvoide"
 1. Oih mikä hurmaava tilaisuus! Ruusun tuoksua ilmassa...
  Ihanat tarjoilut ja niin kaunis esillepano, kyllä teitä hemmoteltiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se oli hieno tilaisuus ja kiva kun sain osallistua. Meikäläiselle ensimmäinen kerta.

   Poista
 2. Oltiin samassa tilaisuudessa. Mikä ihana paikka ja se kukkien runsaus! Huokaus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tilaisuus oli minulle uusi ja hieno kokemus olikin. Hieman orpo olo tosin kun en tuntenut ketään.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature