Ladylike mittens

lokakuuta 30, 2014

Viime talvena neuloin mini m:lle  Eiran langat-liikkeestä, entinen Priima lankakauppa, hankkimastani Lang Alpaca Superlight Lamé kiiltävän kimaltavasta mustasta pehmoisesta langasta pipon. Niinhän siinä kävi, ettei se pipo päähän osunut vahingossakaan ja niinpä äskettäin purin pipon ja tein siitä tyylikkäät naisten lapaset. Malli on helppo toteuttaa, sillä neulot vain 5 krs nurjaa valkoisella, joka on baby alpakkalankaa, sitten sileää oikeaa 5 krs mustalla jne. Silmukoita minulla oli 12 aina puikolla. Kun olet neulonut lapaset valmiiksi, niin nipistä kämmenselän puolelta ohuella ompelulangalla raidat kasaan ja kiinnitä jokin koriste nipistyskohtaan. Itsellä varastosta löytyi kristallisydämiä ja pieniä helmiä ja ompelin ne koristeeksi.

Näistähän voisi tehdä jouluyllätyksen jollekulle, vai mitä? Helpot neuleohjeet osiosta löydät peruslapasen mallin, jota voi sitten soveltaa tähän lapaseen.

                                                                         With love,
                                                                    M
4 kommenttia on "Ladylike mittens"
 1. Ihanat luksuslapaset, ihan mahtava joululahjaidea!
  Muksaa Halloween-viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Siitä vaan sitten kutomaan! Mukavaa Halloweeniä sinne kanssa!

   Poista
 2. Kivat lapaset! t. Hely

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hely:) Minulla on pakkomielle saada lankakerät neulottua jaloista pyörimästä. Nyt on menossa toiset lapaset, kun tuubitopista jäi yli. Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature