Ruskan sävyt kynsissä

lokakuuta 01, 2014Syksyn muotiväreissä hehkuu aina ihana voimakas punainen, kuulin ja sehän sopii hyvin, sillä rakastan punaista sen kaikissa sävyissä. Pengoin heti kynsilakkalaatikkoani, josta jollain kummalla tavalla aina tuntuu katoavan kynsilakkapulloja. No, syyllisen varmaan arvaattekin, mini m ja: "Oho, en muistanut palauttaa, kun lainasin." Aikuismaiset punaiset värit eivät näköjään kiinnosta häntä, joten sieltä löytyi tyttöjen minulle joskus hankkima Kicksin lakka Lady Marmalade. Herkullinen syvyys ja raikkaus tässä värissä ja eikös vain ihanasti käy yhteen ruskan värisävyjen kanssa?
Nuo pensaat saivat hehkuvan värinsä ihan päivä sitten ja toivoisin vain, että tuo väritys säilyisi pitkään. Pakko varmaan on noukkia talteen muutama lehti ja katsoa mitä niistä voisi tehdä.

                                                                With love,
                                                                        M
4 kommenttia on "Ruskan sävyt kynsissä"
 1. Ihan täydelliset, punaiset kynnet!
  Kuin suoraan kynsilakkamainoksesta :-)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis sävy ja sulla on kauniit kynnet muutenkin! :) Olisi mukava nähdä taas mini m:n lakkailuja täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) mini m tekee parin päivän välein makeita lakkauksia ja kun haluan kuvata niitä, hän sanoo, että otetaan kuvat huomenna, kun kynsinauhoista on lähtenyt pois lakkasotkut. Sitten seuraavana päivänä kynsilakoista puolet on jo rapissut pois! Mutta yritän jallittaa sitä nyt kun neiti tulee koulusta. Eilen mini m lakkasi taas hauskat mustahopeakynnet.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature