Stefan Lindforsin oluttuoppi

lokakuuta 25, 2014


Mieheni oli tässä menneellä viikolla olutfestivaaleilla työnsä puolesta ja sieltä hän iloisena kiikutti minulle Stefan Lindforsin taidetta. No, minä sitä pakettia avatessani odotin jotain lasitaidetta, kuten minulle se asia esitettiin. Sieltähän sitten löytyi tuollainen hervottoman kokoinen oluttuoppi. Stefan on kuulemma suunnitellut sen saksalaisten olutfestareille ja voin vain sääliä niitä tarjoilijaraukkoja, jotka joutuvat kantamaan näitä tuoppeja montaa kerrallaan. Meikäläisellä se ei kyllä onnistuisi ja porukat taitaisi kuolla janoon, ennen kuin saisin näitä tuoppeja pöytiin kuskattua.

Tuoppi on aika järeää tekoa siis ja hauskalla tavalla kolmiomainen. En usko, että vaikka oluesta tykkäämmekin, että tuosta tuopista koskaan sitä jaksaisi juoda, joten ostin tänään peräti 3 e maksavan ruusukimpun ja asettelin sen tuoppiin. Maljakoita minulla on aina ollut vähänlaisesti, joten kiitti Stefan, sille löytyi käyttöä.
Odotan mielenkiinnolla kuinka kauan nämä cittarin ruusut kestävät. Ohjeessa luki, ettei lehdet saa uida vedessä, mutta siellä ne nyt näyttävän olevan, joten toivottavasti tämä virhe ei niitä nyt tapa ennenaikaisesti.
 
With love,
M

2 kommenttia on "Stefan Lindforsin oluttuoppi"
  1. Vastaukset
    1. Joo, vaikka ensin olin hieman hämmentynyt, että mitä tällä tekisi. Oluthan ennättää lämmetä, ennen kuin itse saisi sen juotua. Mutta saksalaiset sen varmaan osaa...suomalaisista en virka mitään...

      Poista

Auto Post Signature

Auto Post  Signature