Diamonds are forever

joulukuuta 15, 2014

Mies päätti viimein yllättää minut sillä muhevalla timanttisormuksella, mutta koko taisi mennä hieman pieleen.No, ehkä hieman turhan tuhti sormukseksi ja oikeasti minä löysin tämmöiset kaunokaiset Kodin ykkösestä, kun lähdin ostamaan niitä joulukuusenpalloja. Pallothan koristaa nyt meidän seinää kranssina, joten uusia tarvittiin ja poikkesin niitä etsimään ja kuinkas ollakaan yllätyin positiivisesti, kun silmään osuivat nämä lautasliinarenkaat. Bouclair Home luki paketin kyljessä ja silmät kiiluen nappasin heti mukaani kaksi pakettia ja nämä maksoi 12 e, 4 kpl paketissa. Ei paha, sillä olin tämän tyyppisiä suunnitellut itse tekeväni, joten ihanaa, kun löysin sopuhintaan jotain valmiina jouluaaton kattaukseen.
Eikös olekin SUPERBLINGIT? Joten jos mielii näitä, niin vielä niitä löytyy ainakin Itiksestä.
Nyt pitää vain etsiä/ommella sopivat lautasliinat. Niin ja pallot jäivät, kun ei mieluisia löytynyt. Ehkä tässä vielä sellaisetkin löytyy. Täytyy varmaankin etsiä jotain muuta ja silloinkos ne varmasti putkahtaa esiin.

                                     With love,
                                     M
4 kommenttia on "Diamonds are forever"
 1. Aivan upea löytö. Varmasti tuovat tyylikästä säihkettä kattaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meidän joulupöytään on turha tulla pikkutimanteilla elvistelemään, kun on nämä vastassa:) Uskon, että tästä saa kyllä hauskaa juttua jatkossakin.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature