Jääkukkia ja jääkynnet

joulukuuta 29, 2014


Miten kauniita jääkukkasia luonto olikaan piirrellyt meidän lasitetulle parvekkeelle. Niitä oli pakko kuvata, kun menimme oikeasti kuvaamaan mini m:n tekemiä kimalteisia kynsiä. Nämä voi kyllä jääkynsiksi nimetä ja tuo yksi kultainen olkoon toivo ja usko siihen, että aurinko vielä palaa. On näiden nimien kanssa välillä vähän turhauttavaa, kun tuntuu, että kynsien nimet toistavat samaa kaavaa. Anyway, kynnet on siis suunniteltu uudenvuoden rientoon, joten kimalletta vaan ylle ja vielä kynsille, niin voit loistaa rakettien lailla.


Tässä kuulkaas käy vielä niin, että mini m ennättää laittaa vielä yhdet jos toisetkin uudenvuodenjuhlakynnet, sillä tässähän on vielä pari päivää aikaa. Itselläni nuo kynnet ovat vielä mietinnässä, mutta jotain kultaista ja mustaa mielisin.

                                                           With love,
                                                        M and designer mini m
6 kommenttia on "Jääkukkia ja jääkynnet"
 1. Ihanat noi sun kynnet. Mä en varmaan voisi tehdä mitään noilla kynsillä... ei siksi, että ne olisi hankalat, vaan siksi, että mä vaan katsoisin niitä ja ihailisin sitä kimallusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tyttäreni varmaan ihaileekin niitä hetken...ja sitten jo lakkailee uusia innolla.

   Poista
 2. Mahtavat kynnet, juuri sopivan bling uuteen vuoteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juuri sellaiset ne minustakin ovat. Tosin ei ne taida uutta vuotta nähdä, kun kuulin siskosten suunnittelevan jo uusia, heh!

   Poista
 3. Kauniit kuvat :) Mukavaa loppuvuotta sinulle ! Ronja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset:) Käväisin blogissasi ja hienoja on kuvat sinullakin. Hyvää loppuvuotta!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature