Jouluköynös ja raitakoristeita kynsiin

joulukuuta 22, 2014 Mini m piirteli ja koristeli siskolle pikkujouluihin jouluköynöskynnet. Simppeli koristelu strasseilla nudella lakalla lakattuihin kynsiin ja lopputulos on näyttävä.Itselleen hän taituroi sitten puna-valko teemalla hieman kuin neuloskuvioita, tai sellainen minulla tulee näistä kynsistä mieleen.
Minä en tässä nyt kehtaa kynsiäni esitellä, sillä aamun olen kuurannut lattioita ja lieden taustaa ja sivuja ja ihmetellyt, että  kuka ne oikein aina sotkee! Vuodevaatteet on tuuletettu ja pyykkikone mekastanut omiaan. Puhtaalta tuoksuu ja vielä pientä hienosäätöä ja se on siinä. Kynnet laitan varmaankin sitten aattoyönä, jos jaksan. Joulu saisi jo tulla!

                                                                      With love,
                                                                M

                                                                 
2 kommenttia on "Jouluköynös ja raitakoristeita kynsiin"
 1. Ihania! <3 Lakkoja on, pitäisiköhän sitä taituroida jouluisat kynnet, tarkoittaa punaisia tai glittereitä. <3 En vaan osaa pipertää. Hih. Ihanaa joulua teidän perheelle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan kuule kokeilemaan. Pipertämistäkin oppii, kun harjoittelee, mutta meidän perheessä mini m on se paras. Ihanaa joulua myös teidän perheelle<3 Taisi tulla teillekin jo lumi:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature