Joulukuusi koristeltu

joulukuuta 23, 2014


Kuusenkoristeita löysin viime perjantaina Stockmannilta alennuksella ja hopeisia palloja tuli ostettua pariakin laatua ja nyt meilläkin on kuusi koristeltu. Mutta kappas vain nuoriso poistui jo aamupäivällä omille jutuilleen ja kun aikani odottelin, niin kyllästyin ja asettelin  koristeet kuuseen miehen antaessa neuvoja vieressä.  Huomautteli mokoma, etteikö siihen nyt muuta väriä tule kuin yhtä. Ei ole mies nyt minun suunnitelmani tasalla, tosin jo viime vuonna tyttärien toivomuksesta kuusi oli koristeltu hopeisin koristein, joten ei tämä nyt niin uutta ole.
Eli ohi on ne ajat, jolloin kaikki kuusen koristeet oli ihanasti ripoteltu alimmalle oksille ja oikeastaan vain siihen yhteen oksaan tai aikaa ennen lapsia, kun kissa leikki koristeilla yömyöhään ja sai pari kertaa kuusen kaadettua. No, ehkä tämä on vain sellainen vaihe, joka menee ohi ja sitten alkaa jo koristelut ja joulu taas kiinnostaa. Haikeaahan tuo oli niitä palloja siihen kuuseen asetella ja miehen kanssa pohdittiin, että joko me kohta kahden näitä jouluja tehdään. Piparitalokin jäi tässä flunssan takia leipomatta, mutta eipä tuo nyt niin haittaa, jos perinteet muuttuvat. Miehen suku kokoontuu jälleen kerran meille joulun viettoon ja puhe ja nauru raikaa huomenna.
Mutta nyt poistun asettelemaan kakkutaikina-aineksia esille, kunhan mini m saapuu luisteluretkeltään, niin hän saa pyöräyttää suklaakakun. Teki sen viimeksi suklaanhimossaan niin paljon paremmin kuin minä, että juu, hieno homma ja yksi vähemmän meikäläisellä.

                                              With love,
                                             M


                                           
                                       
4 kommenttia on "Joulukuusi koristeltu"
 1. Vastaukset
  1. Kiitos ja lämpöisen ihanaa valkeaa joulua sinnekin! <3

   Poista
 2. Hopeanhohtoinen kuusi näyttää hurmaavalta!

  Suloista Joulua M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Sitähän minä yritin miehellenikin toitottaa:) Kuusi muuten kaatui illalla ihan yhtäkkiä ja osa uusista palloista meni palasiksi, että sillai. Eikä siihen tarvittu edes kisua, vaan hieman oli kai kiire, kun kuusta kiinnitettiin paikalleen. Meni osalta myös tv:n päälle, muttei mikään mennyt rikki. Sellaista sattuu! Nyt nautimme joulusta, eikö! Ihanaa joulua!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature