Lökäpöksyjen tilalle superdry

joulukuuta 05, 2014
Vuosia tuli taas täyteen viikko sitten, muttei niistä sen enempää. Mies oli tyttärien kanssa hankkinut minulle lahjaksi käyttövaatteen, kuten yleensä olen toivonutkin ja sieltä paketistahan kääriytyi esiin harmaat verkkarit. Superdry. No joo, kaiketi olen viime aikoinen ollut very very dry ja väsynytkin vielä, mutta kyllä se tästä kun joululoma kohta alkaa, kaksi viikkoa vielä.
Olen vuoden verran hillunut kotona kotiasussa, joka usein on ollut trikoopaita, harmaat löysät verkkarit ja villasukat. Mies ei oikein ymmärtänyt näitä verkkareita, jotka oli sitä nuorison roikkuvaa löysää mallia ja enhän minä siihen silloin ostaessa kiinnittänyt huomiota, kunhan jotkut kotiverkkarit nappasin. Ne vielä löystyivät käytössä ja joo, ei niillä kylille kehdannut lähteä. Mies huomautti, että ovat ihan lirut, joten hankitaan sinulle uudet.
Ei tullut itse saatua aikaiseksi, sillä mieluiten ostelen muuta kuin verkkareita ja mies taas panostaa siihen osastoon. Niinpä yllätys ei ollut kovin suuri, kun nämä verkkarit sain ja tarpeeseen tuli, kiitos miehelle ja tyttärille. Nyt ollaan taas muodissa kiinni, jopa kotioloissa, jee.

                                                         With love,
                                                                m
5 kommenttia on "Lökäpöksyjen tilalle superdry"
 1. Kauniit verkkarit, kyllä nuo päällä kelpaa kotoilla!
  Minunkin mieheni välillä huomauttelee venyneistä verkkareistani,
  vaikka mulle ne kelpaavat varsin hyvin. Pitäisiköhän pyytää joulupukilta
  uudet kotipöksyt :-)

  Hyvää itsenäisyyspäivää ja 2. adventtia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuossa tytär juuri pyyteli joskus lainaan niitä verkkareita. Taitavat olla in. Kyllä se kannattaa itseensä satsata ja pyytää joulupukkelilta verkkarit, joiden laatu on parempi kuin meikäläisen Cubus-verkkarit oli. Itse en noista olisi niin paljoa kyllä maksanut, kun ovat vaan kotiin, mutta mukavan tuntuiset ovat kuitenkin; terkuin ent. lökäpökä nyk. timmi

   Poista
  2. Edelliseen vielä Hyvät itsenäisyyspäivän vietot ja adventit teillekin!

   Poista
 2. Ihanat verkkarit, Superdrylla tosi kivoja vaatteita. :) Terkkuja vaan kotiäiti verkkarivilleltä. :)

  Iloista päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin tuntuu olevan. Nämä verkkarit ovat niin ihanan pehmoiset vielä, kun en ole niitä pesussa ennättänyt pilaamaan, heh!
   Mukavaa iltapäivää ja toista adventtia! Huh, mihin tämä aika karkaa näin joulun alla?

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature