Tapaninpäivä luistellen

joulukuuta 26, 2014


Tänään miehen innoittamana läksimme luistelukentällä ja olihan sinne muutama muukin eksynyt kokeilemaan taitojaan. Nuorisonkin saimme mukaan, mikä on aina mukava yllätys ja tunteroisen siellä toikkaroimme. Tässä yläkuvassa minä verestän muistojani ja yritän tehdä piruettia, sillä aikoinani harrastin taitoluistelua, mutta ei tämä lady enää pysty pyörimään, koska tulee niin huono olo. Muutaman pyörähdyksen sain tehtyä ja silmissä vilisi. Kyllä se pelkokin tulee iän myötä ja se vauhti, mikä nuorena ei tuntunut missään on nykyisin big no no.

Luntakin tuiskutti ja tietysti se aurinko tuli esille juuri, kun lähdimme kentältä, mutta mieli oli hyvä tämän keikan jälkeen. Näin ensimmäiseksi kerraksi muutamaan vuoteen tunti riitti, sillä kyllä se jo jaloissa tuntui.


Luistelulenkin jälkeen itse tekemäni pinaattiletut maistuivat hurjan hyviltä. Nyt on urheilut suoritettu ja loppupäivä taas löhöilyä. Joulu on rankkaa aikaa.
Mutta hei, kuinka moni on käynyt luistelemassa ja milloin viimeksi?

Ai niin muuten, olen nyt saanut jopa facebookin liitettyä sivustooni, joten olisin iloinen, jos kävisit tykkäämässä fb sivua, tuossa viereisessä sivupalkissa.

                                                     With love,
                                                   M
8 kommenttia on "Tapaninpäivä luistellen"
 1. Oih! Luistelu näyttää hurjan mukavalta! Viime kerrasta luistimilla on jo vuosi.
  Kotimme vieressä olevaa kenttää ei ole vielä jäädytetty, odotamme innolla
  tulevaa luistelukautta.
  Muksaa viikkistä, vuoden viimeistä sellaista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli ja täytyy mennä uudelleenkin luikkaroimaan. Toivottavasti ne kentät pian jäädytetään, jotta pääsette kokeilemaan. Todellakin, se on viimeinen viikonloppu tällä erää! Mukavaa sellaista!

   Poista
 2. Ihana päivä teillä ollut ja täydellinen sää siihen.Tunnelmallista Tapaninpäivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sää suosi jälleen, vaikka välillä tuprutti luntakin, niin ei se haitannut. Mukavaa iltaa!

   Poista
 3. Luisteleminen on houkuttelevan näköistä, mutta siinä on yksi ongelma... ei pysy enää pystyssä... ei sitten millään.Tuli viime talvena kokeiltua... Se on NIIN vaikeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se toki vaikeeta, mikäli on vuosia edellisestä kerrasta ja kyllä se tietty saattaa pelottaakin, varsinkin jos on kaatunut ja loukannut itsensä. Minulla on hieman taustaa luistelijana, jotta kyllä se vielä sieltä löytyy, mutta toki on hieman arempi tyyli nykyisin.

   Poista
 4. Oi, näyttääpä tosiaan niin kivalta! En oo varmaan viiteen vuoteen luistellut, vaikkakin nyt ois tuossa ihan vieressä luistelukenttä.. Ihanaa joulunjatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa olikin ja olen ehdottomasti luistelun ystävä ja suorastaan inhoan hiihtämistä! Liene koulun liikkatunnit vieneet kaiken innon hiihdosta. Hyvää viikonloppua!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature