Timberland: kenkien hoitosetti

joulukuuta 28, 2014


Isä oli ostanut tyttärilleen Timberland kenkien hoitosetit ja sokerina pohjalla oli seteleitä, joilla hankkia mieleiset Timberland kengät talveksi, sillä nuoremman Uggit ovat jo hajalla. No, se ei sitten ollutkaan kaikkein helpoin tehtävä, sillä muutkin olivat olleet samalla asialla ja kokojen suhteen ei oota huusi jokainen kauppa Helsingin keskustassa. minne nenämme eilen pistimme. No, katellaan.

Tällä hoitosetillä voi hoitaa kyllä niitä vanhojakin kenkiä, joten m ryhtyi tuumasta toimeen ja avustuksellani putsaili kenkiään. Olin itse nuo Uggien tahraviirut jo yrittänyt hangat ihmesienellä ja jos vaikka millä, mutta tuolla nupukipuhdistuksella se sitten irtosi. 

Ohjeet olivat simppelit, puhtaalla liinalla hankaat likakohtaa, johon on suihkautettu pudistusnestettä, mutta meillä oli tehosteena myös kenkäharja. Jo lähti lika, molemmista kengistä ja suojaus päälle  ja ovat suht uuden näköiset.
 Paketti on söpö pikkupulloineen ja lisänä on tietysti vielä suojausneste ja kenkien raikastus. Tämmöinen paketti on muutenkin kiva lahja varsinkin miehille, joten seuraavaa joulua tai isänpäivää varten kannattaa pistää vinkki korvan taakse.

                                                     
7 kommenttia on "Timberland: kenkien hoitosetti"
 1. Vastavierailulla ;) oletkin ahkera kirjoittelija , mulla tahti on paljon harvempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa kylään ja jäseneksi! Toivottavasti viihdyt! Kyllähän minulla taitaa tiuha tahti olla noiden kirjoitteluiden suhteen, vielä ei ole tullut tiukkaa aiheesta. Kertoo vaan siitä, että juttua tulee livenäkin aika paljon:)

   Poista
 2. Aivan mahtava lahja! Tyylitietoinen ja viisas isä. <3

  Kauniita unosia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja Timberland on ollut merkkinä miehelleni tärkeä varmaan ikuisuuden. Kunpa nyt löydettäis jostain ne kengät vielä!
   Mukavaa maanantaita!

   Poista
 3. Moikka löysin tän postauksen ku ois itelleki tarvetta timberlandien puhdistusaineelle. Muistatko vielä mistä kysyinen paketti on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun löysit tänne:) Tuota Timberlandin liikkeestä mies oli ostanut, mutta nyt tätä liikettä ei enää ole Kampissa. Jos asut pääkaupunkiseudulla, niin oliskohan Sellossa vielä Timberland-liike? Kannattaa kysellä liikkeistä jotka myyvät kyseistä kenkämerkkiä. Heh, Tukholmassa kyllä löytyy ja Tallinnan Rocca al Maressa:) Toivottavasti jostakin löytyis ja sorry, kun en voi enempää auttaa!

   Poista
  2. Okei kiitos paljon! Pitää alkaa tutkimaan tarkemmin :)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature