Dark Gray Cardigan

tammikuuta 31, 2015


Jouluksi mini m toivoi löysää pitkää rentoa villatakkia ja pyyntö esitettiin varmaankin paria viikkoa ennen joulua. No, koska olen nopsa neulomaan , niin uskaltauduin hommaan, tosin sillä varauksella, että jos en saa sitä jouluksi valmiiksi, niin se valmistuu, sitten joululomalla. Paria päivää ennen aattoa kuitenkin tyytyväisenä päättelin viimeiset langanpätkät. Takki tuli valmiiksi.
 Takki on neulottu Oulunkylän lankamaailman Vilma villalangasta ja kuten kuvastakin huomaa, olen neulonut takin tavallaan sivusuunnassa, ainoastaan hihat ovat normaalisti ylöspäin neulottu. Reunan kääntymisen takia kiinnitin satiininauhaa tukemaan edustaa. Puikot olivat kokoa 10, sillä emme halunneet neuloksesta liian tiivistä ja siten turhan paksua. Takki on mukavan lämmin  ja tarkoitus on käyttää sitä sitten ulkotakin sijaan keväämmällä.

                                          With love,
                                                 M
8 kommenttia on "Dark Gray Cardigan"
 1. Kaunis! Minä kudon mielelläni, mutta pysyn noissa pienemmissä eli sukissa...olen muutaman kerran aloittanut jotain neuletta kutomaan ja aina jää kesken...ei siis mun juttu, mutta tuo on nätti! Kuten tyttökin! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sukkia tarvitaan aina:) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Olet kyllä kätevä tekemään. Todella ihana neuletakki!

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan ihana<3 Ja tuo varmaan valmistuukin suhteellisen nopsasti. Minulla on kaapissa ruskeaa alpakkalankaa, siitä voisi kutoa jotain samantapaista...Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä vaan sitten puikot heilumaan. Kannattaa ottaa reilunkokoiset puikot, niin tulee nopsaan ja neuleesta ei tule niin paksu ja lämmin. Mukavaa viikonloppua:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitosta:) Mä oon vähän harjoitellu....about 6-vuotiaasta saakka.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature