Eye makeup remover pads

tammikuuta 26, 2015
Meillä on välillä kädenvääntöä mini m:n kanssa siitä, mitä tuotteita on järkevä käyttää jatkuvasti ja mitkä tuotteet ovat tarkoitettu vain matkoille tai mökkkiolosuhteisiin. Yksi on meikinpuhdistusliinat, jotka pitemmällä aikavälillä tulevat aika kalliiksi, jos ne ovat päivittäin käytössä. Toki mini m käyttää kyllä edullisia merkkejä, mutta siltikin. Minusta ne eivät kyllä puhdista samalla tavalla meikkejä kokonaan pois tai sitten ne ovat olleet vain huonoja tuotteita, joten iho tietenkin reagoi tähän. Sain mini m:n kokeilemaan Dermalogican geelipuhdistusta ja iho kyllä parani huomattavasti.
Toinen juttu on sitten nämä silmämeikinpuhdistuslaput, näitähän on paljolti käytössä ja Kicksissä käydessämme viimeksi sorruin antamaan periksi ja hän sai ostaa lappunsa. Kaupassa oli käynyt moka ja tuotteet oli aseteltu vääräään kohtaan hyllyyn ja hintalapussa näiden kohdalla oli puhdistuslaput ja hinta alle 5 e. Kassalla hinta olikin melkein 8 e, joten tarkistettuamme myyjän kanssa asian hyllystä, hänen oli myytävä tuote tuolla alemmalla hinnalla. Tytär oli ollut tarkkana.
Söpö vaaleanpunainen purnukka sisältää 100 pehmeää vanulappua, tuoksu on hieman kukkaistuoksua muistuttava ja mini m:n mielestä laput puhdistavat hyvin ja silmiä ei kirvele tai jää öljymäistä tunnetta. Rasiassa on kierrettävä kansi, joten tuotteet pysyvät kosteina, mutta säilyvyys on vain kolmelle kuukaudelle. Matkalle nämä ovat juuri hyviä ja jos niistä ottaa vain osan mukaan, niin nehän voi sujauttaa pieneen minigrip-pussiin.
Itse olen tykännyt poistaa silmämeikin yleensä joko geelillä tai nestemäisellä silmämeikinpoistoaineella. Useat kasvojen puhdistustuotteet puhdistavat kyllä silmämeikinkin, mutta olen huomannut, että meikit kyllä suttaantuvat pitkin kasvoja ja joudun pesemään kasvot useampaan otteeseen, joten parempi on tehdä se heti alkuunsa omilla poistotuotteilla. Helpointa on tietenkin kolmekasi tyyppiset ripsivärit, jotka voi pestä lämpimällä vedellä, mutta veden täytyy olla aika lämmintä, ennenkuin ripsari irtoaa.
Miten sinä puhdistat ripsivärit? Onko Kicksin tuote tuttu?

                                               With love,
                                                     M

14 kommenttia on "Eye makeup remover pads"
 1. Saatan käyttää matkoilla tai muuten vähän poikkeuksellisissa tilanteissa ihonpuhdistuslappuja, mutta en ole mitenkään erityisen innostunut niistä. Omalle iholleni sopii kuitenkin paremmin kunnon puhdistusgeelin, -saippuan yms. käyttö. Ripsarina on kolmekasi, mutta jos olen käyttänyt luomiväriä, putsaan silmät nestemäisellä puhdistusaineella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin itsekin teen, matkoilla lapuilla ja kotona poistoaineella, joka on nestemäinen tai geeli.

   Poista
 2. Meillä tytär käyttää päivittäin noita meikinpuhdistusliinoja, mutta pyyhkii kasvovedellä sen jälkeen...Nivean pyyhkeitä on ostanut! Iho on pysynyt kyllä hyvänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla joku nuorten oma juttu. Meillä kyllä alkoin mini m:n poskipäihin ilmaantua miliumeja, joten ajattelin niiden ehkä kuivattavan liikaa. Mikäs siinä, jos sopivat, eivät ne Nivean ainakaan ole hinnalla pilattu:)

   Poista
 3. Misellivedellä lähtee omat ripsarit (paitsi ei ne 38) ja se Bakelin on paras, aika monta olen niitä testannut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Bakel pitää nyt kyllä sitten testata:)

   Poista
 4. Koen, että meikinpuhdistusliinat vievät vain osan meikeistä pois, ja väkisinkin jää osa meikistä "muhimaan" ihoon. Silmämeikit olen puhdistanut jo vuosia Lumenen waterproof silmämeikinpoistoaineella. Yksinkertaisesti mikään muu ei poista ripsiväriä ja kajalia niin hyvin, kuin se. Vaikka ripsiväri ei olisikaan waterproof, niin aika paljon saa hangata ja hiertää, että lähtisi pois "tavallisella" aineella. Nuo laput ovat varmasti myös hyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja Lumene on minullakin käytössä ja ihan hyvä se on ollut ja varsinkin hintaansa nähden kelpo tuote.

   Poista
 5. Samaa mieltä, liinat yms. eivät putsaa kunnolla, en ole sitten edes enää matkoilla tykännyt niitä käyttää. AIka tyyriitä nämäkin laput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääriolosuhteissa nämä käy, jos ei ole vettä käytettävissä. Olen samaa yrittänyt neitokaiselle jankuttaa tuosta hinnasta, mutta hänelle se on vain pari euroo,äitin kukkarosta!

   Poista
 6. Käytin joskus vuosia vuosia sitten putsausliinoja. Nykyään olen siirtynyt kookosöljyyn meikin putsauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuulostaa mielenkiintoiselta. Kookos on vain niin mun inhokkilistalla hajunsa puolesta. No, toisista se on tuoksu, mutta mulle se on haju:(

   Poista
 7. kääks miten käteviä. Ostin myös jenkeistä Gabiltä vastaavia kynsilakanpoistolappusia, todella kätsyjä. Iloista päivää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käteviä varsinkin reissussa:) Mukavaa päivää sinulle myös:D

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature