Foodin: Kokemuksia MSM-jauheesta

tammikuuta 14, 2015

Yhteistyössä Foodin

Olen nautiskellut saamaani Foodin MSM- jauhetta noin parisen kuukautta ja nyt kun pussi on tyhjänä on aika antaa arvostelut tälle tuotteelle. Kovia odotuksia minulla tälle jauheelle oli, kuten ihon paraneminen, hiusten ja kynsien kasvu ja vahvistuminen, muistin ja keskittymiskyvyn paraneminen sekä tietysti lihasten ja nivelten nopeampi palautuminen liikuntasuoritusten jälkeen.
Ensiksikin maku ei sitten loppupeleissä ollutkaan niin pahaa tai sitten totuin siihen ja en jäänyt sitä pahemmin maistelemaan. Nautin reilun vesilasillisen kera tuotteen joka ikinen aamu ja kertaakaan en jättänyt väliin. Vanhempi ja nuorempi tytär yritti samaa, mutta huomasin, etteivät he sitten innostuneetkaan tästä niin paljoa, joten heiltä se jäi.
 Kuukauden käytön jälkeen minulta oli tippunut painoa parisen kiloa, vaikka minä en mitenkään ruokailutottumuksiani muuttanut ja oli vielä joulunaika. Huomaan ettei makea himoita enää niin paljoa, onko syy tässä jauheessa, siitä en ole varma, mutta näin on.
Hiukset, kynnet ja iho ovat samassa tilassa, tosin iho on hieman tasaisempi ja kosteututempi.
Jaksaminen on kyllä lisääntynyt, kun vertaa kuinka vähillä yöunilla tässä välillä on menty. Uskaltaisiko sanoa, että muistikin on hieman petraantunut, mutta tästä pitäisi kysyä kyllä työkavereilta, jotta totuus tulisi esille.
Nivelet eivät ole särkeneet ja zumban tai juoksutreenin jälkeen en pahemmin ole ollut jäykkänä, joten tähän on ollut apua.
Uskon itse vahvasti, ettei tämä humpuukia ole, joten miksei tätä kokeilisi tai jatkaisi käyttöä! Työtoverini ainakin uskaltautuivat kokeilemaan.

Lisätietoja www.foodin.fi

                               
                                           With love,
                                          M
6 kommenttia on "Foodin: Kokemuksia MSM-jauheesta"
 1. Mielenkiintoista tuo painon tippuminen. Olen joskus yrittänyt ottaa tavaksi mutta onhan se maku aika paha. Mieheni, joka urheilee puoliammattilaisesti ja on ammatiltaan "ihmiskehon tietäjä" syö päivittäin. Joten ehkä siinä jotain ideaa on 😊
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, nimittäin en ollut ajatellut asiaa, mutta sitten huomasin vaatteista, että jotain kummaa oli tapahtunut ja painohan se oli tippunut. Yritän nyt pitää yllä tuota litkunjuomista, vaikkei herkullista olekaan. Harvemmin mikään terveellinen onkaan.

   Poista
 2. Olen lukenut kanssa tästä MSM- jauheesta mutten ole vielä kokeillut // nyt sinun kokemuksien myötä varmaankin käyn hakemassa yhden pussin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se varmaan pahaakaan tee, mutta aloita pienillä annoksilla, sillä maha voi helposti reagoida liian suureen määrään aluksi. Aineenvaihdunta vilkastuu muutenkin.

   Poista
 3. Mielenkiintoinen juttu kyllä. Ja tuo nivelten särkeminen ja auttaisikohan niihin kipeisiin jalkapohjan syrjiinkin. Jännää että painokin pudonnut, mutta upea juttu sekin. Tosin taidat olla aika hoikka muutenkin.

  Ihanaa iltaa ja ollaan pian yhteyksissä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkö sinulla ne jalat särkee? Mulle annettiin silloin kehoitus pitää kylmähaudetta iltaisin, kokeile sitä ja sit mene sinne jalkainhoitajlle. Ei ne kuule tule enää tällä iällä paranemaan itsekseen, sorry! Anteeksi kun en ole ennättänyt meilata sulle vielä. Teen tyttären wanhaintanssipukua ja ollaan loppusuoralla ja aika on kadonnut siihen. Huh!
   Painonpudotus varmaan johtuu aineenvaihdunnan kiihtymisestä, joka tuli kun aloin juoda tuota juomaa.Painon ei olisi tarvinnut kyllä pudota, mutta ei se onneksi ole enempää tippunut ja mää syön ku hevonen. Ei ole pahanhintainen eikä pahaksi varmaan kellekään, joten kokeile.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature