Guess: koralli neule

tammikuuta 20, 2015


Mieheni yllätti minut jouluna Guessin kassilla ja hymyni levisi, kun huomasin kauniin korallin neuleen, jonka hän oli minulle valinnut. Pehmeä ja kevyt neulos on viskoosisekoitetta ja materiaalin puolesta sopii niin talveen kuin kesään. Ja minkä väri, ihanan hehkuva koralli, vähän kyllä sihtaa oranssiinkin ja mies tietää, että räiskyvät värit ovat minun juttu.

Asukuvassa myös mukana Seppälän feikkinahkapöksyt, jotka narskuvat vähän kiusallisella tavalla liikkuessa, että hei täältä tullaan! Muuten ihan mukavat, mutta koko päivää en näillä kyllä viettäisi.

                                                        With love,
                                                      M


18 kommenttia on "Guess: koralli neule"
 1. Kyllä on miehesi osannutkin kauniin neuleen sinulle valita. Upea nainen upeassa neuleessa ;)

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava lahja ja väri on kaunis.Tykkään myös tuosta väristä!Omasta vaatekaapista löytyy korallia.Kivoja juttuja sulla täällä,samoja intressejä meillä.Jään kuulolle uusista postauksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiti ja lämpimästi tervetuloa. Väri on minustakin ihana;)

   Poista
 3. On sinulla ihana mies. <3 Ja ihana on neulekin ja sopii ihanasti sinun hiuksiin. Ja on sinulla kaunis vartalo, olet kuin sorja kuin teinityttö. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiia! Neule on ihana, mut ei minusta kyl teinityttöö ennää saa:D

   Poista
 4. Upea leiskuva väri neuleessa ja sopii hyvin sinun omiin väreihisi! Fiksu mies :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika. Mies punastuu kun kerron, että täällä kehuvat:)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Juu, sellainen jaffa-appelsiini tai mandariini piristys. No, väri kyllä menee enemmän koralliin, mutta vertauskuvana kävis:)

   Poista
 6. Tuo on juuri se väri, joka näyttää muilla aina niin hyvältä. Itselleni se ei vaan sovi ;). Kannatan värejä. Onneksi pian on kevät ja saa viimeistään heittää harmailla vesilintua :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tässä alkaa olla kyllästynyt harmaaseen ja mustaan, vaikka värit tyylikkäitä ovatkin. Keväämmällä sitä aina automaattisesti kaipaa hempeitä pastilleja ja kesällä sitten voimakkaampia värejä. Helmikuun jälkeen jo helpottaa....:)

   Poista
 7. Voi miten upea väri - ja mien ihana mies;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väri on ihana ja mies varmaan hykertelis tyytyväisenä kun kuulis kehut, vaan on nyt työmatkalla Oulusa, joten katotaan kerronko, ettei vaan ylypisty liikaa hyvän makunsa kanssa,heh heh!

   Poista
 8. Onpa upean värinen neule! Sopii sinulle täydellisesti :) Mun mies ei kyllä osaisi valita minulle paitoja ;) Tai enpä tiedä, ehkä pitäisi joskus heittää haaste hänelle ja katsoa miten käy! Haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mun mies kyllä osaa, mutta ehkä tässä vuosien varrella olen hieman saanut ohjattua häntä oikeaan suuntaan, heh:) Kannattaa joskus heittää haaste ja katsoa kuinka käy. Huvittavinta tässä on se, että minun ostamani tuliaiset ja lahjat hänelle eivät ihan aina kelpaa/onnistu, koko on se suurin ongelma. Minusta hän ei tarvitse niin suuria kokoja, kun itse ostaisi, mutta usein vaihdamme sitten suurempaan kokoon, jotta lahjan saaja on tyytyväinen.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature