Hopeahiekkaa ja mustaa

tammikuuta 15, 2015


Ruokaostoksilla ollessa olivat pahus laittaneet ne Lumenen lakat ihan siihen kärrybaanalle ja melkein kompastuin noihin geelilakkoihin ja yhden nappasin kärryyni, ihan vahingossa, melkein. Hopeahiekka näytti toisten blogeissa niin houkuttelevalta, jotta pakko oli kokeilla. Kaunista kimallusta sillä saa aikaan, mutta minusta se tuntuukin ihan hiekalta kynsissä ja yleensä nautin lakan liukkaasta pinnasta, joten tässä karheus minua hieman häiritsee. Laitoin päälle kyllä päällyslakan, muttei se auttanut. Kaipa tähän pitää totutella.

                                                With love,
                                                      M
14 kommenttia on "Hopeahiekkaa ja mustaa"
 1. Vastaukset
  1. Kiitos, tuo musta lakkaus vielä vaatii harjoittelua:)

   Poista
 2. Hienolta näyttää! Minulla on joskus ollut Lumenen hilelakkkaa ja muistan, että juurikin tuo hiekkaisuuden tuntu ärsytti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minäkin olen ollut ihan ihmeissäni, että onko tuo lakka mennyt pilalle, mutta kaipa se kuuluu asiaan. Vaikka pinta näyttää kauniilta, niin voi olla ,etten ainakaan kaikkia kynsiä enää vedä hopeiksi tällä hiekalla:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti, magee on kaiketi se oikea sana, kun nuo mustat viirut vielä on hieman ....öööö vaatii harjoittelua. Mut hei mä yritän:D

   Poista
 4. Tyylikkäät!
  Onneksi mullakin kynnet alkavat näyttää taas suht normaaleilta, jospa kuun lopulla voisin kynteni jo koristella juhlia varten :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mrru! Musta ja hopea ovat hyvä pari:) Toivottavasti pääset lakkailemaan, tuntee itsensä heti naiseksi, kun kynnet on laitettu.

   Poista
 5. Tuo Lumenen lakka on kynsissä niin kaunis, mutta sitä minäkin moneaan kertaan uumoilin miten hassulta kynnet tuntuu. ;) Kuin olisi roskia tunne. Mutta antelias lakka siinäkin mielessä, että rosoisematkin kynnet kuten minun, näyttää kauniilta. Ihana lakkaus. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kaipa se on vain tottumiskysymys. Kaunista jälkeä sillä kyllä saa aikaiseksi.<3

   Poista
 6. Kaunis lakkaus! Voin kuvitella että omatkin sormet kävisivät jatkuvasti kynsissä jos niiden pinta tuntuisi karhealta. Mutta mitäpä me naiset ei tehtäisi kauneuden tähden ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano. Kauneuden vuoksi vaikka kynnet hiekassa:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature