Ideiointihaaveita vessaan

tammikuuta 16, 2015
Joululomalla satuin eksymään rautakaupan laattaosastolle vain katselumielessä ja kyllähän minä siellä tovin vietin ihastellen yhtä jos toista laattamallia. Onneksi rahaa ei ollut ostaa, sillä vähältä piti, etten olisi hurruutellut kotiin laattalaatikoiden kanssa mieheni iloksi. Joo, niin pitkällä ei sentään olla, mutta niin kauan kun olemme tätä paritaloa asuneet, niin tuunaus vessoille on käynyt mielessä. Ainahan tässä leikkimielellä voi suunnitella ja moneen kertaan suunnitelmat ovatkin kaatuneet mahdottomuuteen. Nimittäin ei laattojen vaan kausteiden ja vessan älyttömän pohjan takia. Mutta varsinainen remontointi on haaveena vielä vain. Itse haluaisin kokeilla laatoitusta, mutta vessassa on viemärikaivo, joten kaadot pitäsi tulla just, joten ehkä ei ole aloittelijan hommia.
Laattoja kuvasin kännykällä  (siksi heikko kuvanlaatu) itselleni muistiin ja lähinnä peilin ympärille niitä laittelisin ja muuten maalaisin vessan. Jos koko seinän täyttäisi noilla lasimosaiikeilla, niin saattaisi silmissä vilistä. Tietääkö kukaan, onko olemassa sellaista saumausainetta, joka on väritöntä, sillä en haluaisi pilata kaunista lasimosaiikkia saumausaineilla?
Tämmöisiä pähkäröintejä tällä kertaa.

                                     With love,
                                      M
8 kommenttia on "Ideiointihaaveita vessaan"
 1. Ihania! Toimisi varmasti kauniisti peilin ympärillä :)

  VastaaPoista
 2. Upeita! Meillä on lasitiiliseinää, mutta voi eihhh siinä on valkoiset saumat. Nyt en toivu tästä kyllä jos läpinäkyvää on olemassa...

  Iloista viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori sori Tiia. Tämä oli vain ajatus, en tiedä onko sellaista olemassa! :D

   Poista
 3. Kauniita - ja varsinkin peikin ympärille!
  Meillä remonttihaaveet ovat ikuisia - siis minulla - isäntä ei oikein ymmärrä, miksi ehjää pitäisi vaihtaa! Miehet;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tulin juuri sun blogista vierailulta ja olet sit ollut just täällä:) Ikuisiksi ne meilläkin tuntuu jäävän, jollen patista rakasta miestäni hommiin. Miehet!!!

   Poista
 4. Samoja laattoja nähtävästi ihaillaan! Tota ylintä laattaa katselin pitkään ja olin jo ostamassa meille, mutta simppelimpään päädyttiin kuitenkin. Värittömään saumalaastiin en ole törmännyt. Toivottavasti löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista nähdä mihin päädyitte. Joo, se kävi vaan mielessä se väritön saumaus, mutta voipi olla ettei sitä ole vielä keksitty:)
   Tervetuloa muuten jäseneksi!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature