Kristallin kimallusta

tammikuuta 11, 2015

Ainoa alennusmyynneissä tekemäni löytö oli tämä kristallilamppu, joka maksoi nyt yhden kolmasosan alkuperäisestä hinnasta ja tämä lady nappasi viimeisen hyllyllä olleen lampun kainaloonsa hyvillä mielin. Vessan kattoon yläkertaan olin tätä suunnitellut ja nyt kipitin sitten innoissani ei niin innokkaan miehen luo ja pyysin häntä asentamaan lampun kattoon.  Yli viikko meni ja sitten hän oli valmis asennushommiin: " Ai, vessaan, no oletko varmistanut, että tämä on kostean tilan lamppu?" Minä äkisen: "No, en. Mutta eihän siellä suihkutella seinille vettä, koska se ei ole suihkutila" Mies: " Ei se kuule sitä tarkoita, tätä pitää nyt harkita!" Mutta minäpä keksinkin oivan idean. " No, ei sitä tietenkään tarvitse sitten laittaa, jos se ei ole sinne sopiva. Minä hankin sitten sellaisen, jonka sinne saa laittaa. Mutta millainen se onkaan se sinun vessan lamppu, niin sinnehän sen voikin laittaa! Joo , hyvä idea" Ei kuulkaas mennyt kauaa, kun mies tuli yläkertaan ja sanoi, että tuleppas auttamaan, niin laitetaan se lamppu. Joskus pitää olla ovela.
Tässä on nyt vain kuvia lampusta katossa, sillä vessaan minulla on haaveena, tai on ollut jo pitkään, tehdä uudistusta remontoimalla koko höskä, mutta vielä se ei ole toteutunut. Joten vessa ei ole mikään kuvauksellinen tällä hetkellä. Mutta jospa se idea tästä lampusta saisi hieman myötätuulta ja projekti lähtisi etenemään...

                                            With love,
                                          M
24 kommenttia on "Kristallin kimallusta"
 1. Miehet on monesti sellaisia, että joutuu olemaan ovela saadakseen oman idean toteutettua ja kun sen taidon oppii, alkaa mieheltä tulla toinen toistaan upeampia ideoita : P ...'miksihän en itse tuota tullut ajatelleeksi'...voi sitten varovasti sanoa... :)))
  Lamppu toimii! Juhlistaa vessahetken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin noiden miesten kanssa pitää toimia:) Lamppu juhlistaa todellakin vessahetkwn ja ihan kuule näyttää vessakin paremmalta tuossa valaistuskimalluksessa. Mutta mä haluuuuuun sen rempan!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, onhan toi aikamoinen härpäke, mutta hieno.

   Poista
 3. Siinä se nyt on ja minä luonnollisesti haluan samanmoisen meidän vessaan. <3 Jään odottamaan kuvia vessasta. :)

  Kivaa sunnuntaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se minustakin hieno on, mutta kuvia vessasta täytyy vielä odotella:) Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 4. Meillä samanlainen lamppu eteisessä (halkaisija n. 50 cm) ja pienemmät lamput tuulikaapissa ja eteisen pikkuvessassa. Tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, teillähän vasta sitten on glamööriä kerrassaan:) No, niin pitää ollakin ja minusta tämä pikkulamppu niin sopii vessatilaan tuomaan vähän sitä jotain. Tosin meidän vessa tarttis enemmänkin...

   Poista
 5. Oi tämä on kaunis valaisin, olen jotain tämän tapaista suunnitellut eteiseen, siellä olisi vielä hyvä paikka. Totta puhuit tämän asennuksesta, ei mikään riemukas kokemus. Meillä on kaksi 80 cm plafondia samalta valmistajalta ja voimat meinas loppua alkuunsa ja ärräpäät lenteli niin kuin ne kiinnitys mutteritkin :) Liityin samalla lukijaksi, mukava blogi sinulla täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa blogiin! Kyllä, asennus olisi voinut olla helpompi ja teillä oli vielä aika isot lamput, siinä on ollut pitelemistä. Tässä nyt pitää miestä liehitellä, ennenkuin uskallan edes toivoa seuraavan lampun hankkimista tai asentamista:)

   Poista
 6. Kaunis valaisin. Alennusmyynneistä tehdyt löydöt ovat kivoja. Kuvia odotellen :)

  Suloista sunnuntai-iltaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, joskus löytää ja silloin pitää olla kärppänä ostamassa, ostin hyllystä viimeisen:) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. On se minustakin ja vähänkö oon sitä miettinyt ja hankintaa suunnitellut, kun ajattelin, että vasta sitten kun alamme remppaan tosissaan. Jos ja kun remppa joskus tehdään, niin teippaan muovipussin vain sen päälle, jottei tarvitse sitä uudestaan asennella. Oli hiukan hankalaa. Mutta nyt on yksi hankinta valmiina, heh!

   Poista
 8. Oi mikä kaunokainen! Tässäpä olisikin ideaa meidän tylsän pikkuvessan piristykseksi, kristallit kattoon :) Kiva kun liityit lukijaksi Kivi&kakkuun, minä tulen nyt vuorostani tänne ihastelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa blogiini ja toivottavasti viihdyt. Juu, meidänkin vessa on tylsä ja pitkä matka on vielä kaunottareksi, mutta ehkä tämä piristys katossa antaa toivoa, että joskus vielä....

   Poista
 9. uuu, mikä valaisin, aivan upea! Tulin vastavierailulle ja jäin heti lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja lämpimästi tervetuloa! Lamppu on minustakin ihana ja tiedätkö, noihin meinaa tulla himo laittaa joka paikkaan...

   Poista
 10. Onpa upea lamppu! Ja pikkuhiljaa hivutuksella katossa. Hyvä taktiikka! Minäkin käytän silloin tällöin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miesten kanssa pitää olla ovela. Ainaski mun miehen ja se kyllä tietää sen ja sitä se huvittaa ja mua välillä ärsyttää. Jos jotain ostetaan niin sehän pitäisi olla heti pakoillaan kun sen kassista nostaa pois. Eikö?

   Poista
 11. No niinpäs onkin melkein samanlainen lamppu, kuin meidänkin vessassa. :) Kyllä jokaisella prinsessalla pitää vähän bling blingiä olla -edes vessan katossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Meillä rinsessoja on yhteensä kolme, joten lisää jotain blingiä pitää vielä laitaa, jahka kerkiän:) tervetuloa jäseneksi:D

   Poista
 12. saanko kysyy mistä hieno lamppu on hommattu?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi saa toki:) Se oli kuules Kodin ykkönen Kaisaniemessä ja viime vuoden lopulla. Mutta nyt taitaa Kodin ykkösestä myös löytyä samaisia lamppuja. Muistelen, että siitä tuli vasta mainoskin. Nettikaupassakin voi löytyä! Itse haaveilen myös vastaavista pikkuisista lampuista eteiseen ja yläkerran aulaan, mutta katotaan nyt, että tuleeko jo liikaa. Ainakin miehen mielestä:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature