Lumene Berry refresh

tammikuuta 28, 2015
Ostin tämän Lumene Berry refresh kuorinta-suihkugeelin yhdellä kauppareissulla hetken mielijohteesta. Talvisin on hyvä käyttää vartalokuorintaa ja edellisen vastaavan tuotteen koostumus oli jotenkin  muuttunut suihkutilassa oltuaan ja raakeet tyystin liuenneet sinne tuotteen sekaan, niin ettei sitä enää kuorintavoiteeksi voinut sanoa. Joten olin iloinen tämän tuotteen kahdesta yhdistetystä koostumuksesta kuorinta ja suihkugeeli samassa. Ei montaa putelia ja säheltämistä suihkussa. Olipa sitten melkoinen pettymys kun tämän tuubin korkkasin. Missä ne rakeet olivat? No ei niitä sieltä todella huomannut ja tuntui, että teho oli kuorinnan suhteen nolla. Kyllä se geeli vaahtosi ja puhdisti, muttei tämä minusta nyt toiminut sillä tavalla, kun olin toivonut. Hyvästä tuoksusta plussaa voin antaa, mutta muuten en usko, että tätä tulee kuorintana käytettyä, vaikkakin on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Niin ja miksi sitä ihoa tulisi ihan joka päivä kuoriakaan, vartalon iho on kuitenkin sen verran paksumpi, että se kestää rakeisemmat tuotteet kerran pari viikossa, joka päivä en sitä tarvitse. Suihkuvaahtona tämä kyllä kelpaa.
Onko teille muille tämä tuote tuttu ja mitä tykkäsitte?

                             With love,
                               M
8 kommenttia on "Lumene Berry refresh"
 1. Ei tuo tuote just,mut on tullut kokeiltua monenlaista.useimmiten naamiot on mitä tulee tehtyä kotona js jalkakylvyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kätevää tietty tehdä itse kuorinnat. Mutta välillä tuntuu, että teen itse niin paljon kaikenlaista, että please, tämmöisen haluaisin ostaa valmiina:)

   Poista
 2. Minulla on joskus ollut tätä. Itsekin tykkään käyttää vartalollani sellaisia kuorintavoiteita, jossa rakeet oikeasti tuntuvat ja tässä ne kyllä hukkuvat geelin joukkoon. Tuoksun muistan olleen ihana, mutta siinäpä se. Ihan peruskelpo tuote siis, mutta eipä sen erikoista sanottavaa minullakaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vähän mitätön. Tuoksu on ainoa, minkä vuoksi sinnittelen sen kanssa loppuun:)

   Poista
 3. Mullakin on ollut tota joskus, en tykännyt muuta kuin tuoksusta. Itseasiassa teen kuorinta-aineet pääasiassa nykyään itse, koska suurimmassa osassa tuotteita ne "kuorintapallurat" on muovia ja menevät siis kaiken läpi takaisin vesistöihin ja mm. kaloihin. Yök! Just ostin vaihtelun vuoksi Body Shopilta kuorintavoiteen, jossa on käytetty pähkinän kuoria, ei turhia muoveja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan on todella kätevää. Pakko paljastaa, että pinterestistä nappasin ohjeen selluliittikuorintaan kahvinpavuista. Otin ennen joulua talteen ilmatiiviiseen purkkiin käytetyt kahvinpavut ja "unohdin" ne sinne. Mies kysyi viime viikolla, että mitä noi oikein tuolla on? Tuota, joo. Olivat pikkuisen homeessa kahvit. Taidan mennä bodyshoppiin minäkin:)

   Poista
 4. Näissä 2in1 kuorinnoissa on monesti just tuo ongelma. Ne on suihkugeeliä, johon on heitetty muutama "jyvänen". :D Löytyispä joskus oikeasti sellainen, missä olisi myös kuorivuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pettymys oli tämä Lumene. No, jäämme sitä oikeanlaista kuorinta/suihkuvoidetta odottelemaan:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature