Minä voitin....

tammikuuta 06, 2015

Kyllä, minulle kävi kerrankin hyvä tuuri, sillä ennen joulua satuin sattumalta huomaamaan, että sisustusverkkokauppa Chillissä oli arvonta menossa ja kuten aina, pyrin osallistumaan kaikkeen arvontaan, siinä toivossa, että joskus minua onnistaisi. En ollut uskoa todeksi, kun sähköpostiini tuli viesti, että minä olin voittanut palkinnon musta 5101 sarjan käsitiskiaineen , musta harjan sekä May käsisaippuan. Näitä olen joskus katsellut sillä silmällä Stockmannin hyllyillä, mutta ostamatta ovat jääneet. Nyt minulla on tyylikkäät pullot keittiöön ja näitä kehtaa pitää esillä, sillä yleensä piilotan tiskiaineet kaappiin katseilta piiloon. Keittiösaippuakin on ollut jo jonkin aikaa hankintalistalla ja olenkin pesaissut käteni usein tiskiaineella, mutta nyt sekin pulma on ratkaistu.
Mustikantuoksuinen Mayn käsitiskiaine on hellä astioille ja luonnolle, sillä se on valmistettu Suomessa luontoystävällisistä raaka-aineista.  Mustikantuoksu tuntuu miedosti ja metsä tulee mieleen. Käsisaippuan tuoksu on minttu-kookosyhdistelmä ja pirtsakka tuoksu puhdistaa kädet hellästi, mutta hyvin, jättäen miedon tuoksun. En ole kookoksen ystävä, mutta tässä se ei ole ollenkaan voimakas.  Harjan runko on tehty ylijäämämateriaalista ja harjaosa luonnonmateriaalista. Tämä harja kannattaa heittää välillä astianpesukoneeseen, jotta rasvajäämät lähtevät pois. Hienoja tuotteita ja harjakin luvataan ottaa vastaan, takaisin kiertoon, kun se tulee tiensä päähän.

Lisää tietoa näistä tuotteista löytyy www.sisustuschill.fi sivulta.

                                        With love,
                                        M


8 kommenttia on "Minä voitin...."
 1. Jee sinäkö ne voitit, aivan mahtavaa. <3 Varmaan aivan ihanat tuotteet. <3 Mukavaa loppiaista. .<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minä. En ikinä voita ja nyt sitten kävi tuuri. Mietin jo, että nytko se putki avautuu ja pitääkö mennä lottoamaan!
   Mukavaa loppiaista! Kiva pakkassää auringolla!:)

   Poista
 2. Mä katoinki voittajailmoituksesta, että olit voittanu! :-) Onneks olkoon! :-)

  VastaaPoista
 3. Onnea voitosta, mä en koskaan voita mitään, vaikka kovasti osallistun. :D Musta tiskiharja on jotenkin niin parhautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. kuule niin mäkin aina luulin, että turha täyttää, mä en kuitenkaan voita, mutta nytpä voitinkin! Jos ei yritä ei voi voittaakaan, joten ...:)

   Poista
 4. Onnea! Löysin blogiisi ekaa kertaa ja jäin lukijaksi. Upea tuo bannerin kuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa. Banneri on vuoden takainen kuva ja piparimuotti lapsuudenkodista roikkuu ja ruostuu omppupuussamme.
   Kävin vastavisiitillä myös sinun kivassa blogissasi:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature