Mustaa ja kuparia

tammikuuta 03, 2015Mustaa Mavala lakkaa alla ja Essien kuparikimalletta päällä. Siinä meikäläisen juhlakynnet. Hammastikulla yritin tökkiä noita glittereitä haluamiini paikkoihin, mutteihan ne niin suostuvia olleet ja kaikki eivät ymmärtäneet omia paikkojaan, vaan jäivät töllistelemään päällekäin. En vain jaksanut jokaista glitteriä erikseen asetella, kuten tyttäreni jaksaa, joten en ihan siihen päässyt mihin yritin. Muuten tykkään kyllä yhdistelmästä.

                                                       With love,
                                                              M
8 kommenttia on "Mustaa ja kuparia"
 1. Ihanat kynnet! Mulla on kauhee "ikävä" kynsilakkoja ja -koristeita... psoriasis (stressi) sai kynteni jossain vaiheessa tosi huonoon kuntoon ja ei niihin viitsinyt mitään laittaa... sen verran hirveen näköiset olivat. Onneksi nyt näyttää jo vähän paremmalta.
  Kiitos, kun jätit kommentin käydessäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset sinulle ja lämpimästi tervetuloa. Kynsien kanssa on aina vähän taiteilemista, kun ei tiedä milloin ne mistäkin hermostuu. Minulla oli todella pitkät kynnet ja sitten ne vain alkoi napsahdella puolesta välistä poikki ja nyt sitten taas vain kasvatellaan. Olen yrittänyt syödä vitamiineja ja käyttää kovettajia, kun kynnet liuskottuu, mutta välillä mikään ei tunnu auttavan. Psoriaksen kanssa on tietty vähän eri asia. Toivottvasti saat kyntesi kuntoon:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä. Ei edes tarvitsisi kikkaila mitään ekstraa, mutta väillä se on vaan kivaa leikkiä:)

   Poista
 3. Onpa sulla mageet kynnet. Näyttää kyllä NIIN kauniilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Itseasiassa kasvatusvaiheessa ovat, kun meni poikki yksi puolesta välistä, joten projekti kestää:)

   Poista
 4. Upeat! Tuo Essien lakka on niin upea ja ensi kerralla töpötän sitä vaan samalla lailla kuin sinä, aika hankalaa ottaa pois. Mutta tuo Curiosnoora vinkkasi, että aina aluslakka glitterlakan alle, eikä suoraan kynsiin.. näin teen ensi kerralla.

  Iloista sunnuntaita ystäväin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvä vinkki, täytyy muistaa ensi kerralla. Aluslakat kun loppuu, niin niitä ei tahdo muistaa ostaa lisää. Usein kun ajattelen lakkaavani kynnet, on meidän mini m "lainaillut" kaiken aluslakan, joten tulee sitten laitettua ilman, vaikkei kannattaisi.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature