New Year 2015 in Helsinki

tammikuuta 01, 2015


Hyvää uutta vuotta kaikille ihanille lukijoille vielä kertaalleen. Tässä tuli nyt kuvina esitettyä eilistä iltaa ja sain nuo raketitkin mukavasti tallennettua kuviksi, vaikka fiilis oli hieman epävarma, että tuliko kuvista mitään siinä savusumussa.
Ilta meni rauhallisesti, sillä me mieheni kanssa kävimme syömässä kahdestaan, koska neideillä oli omia menoja. Tämän vuoksi mies oli autolla liikkeellä ja kävi sitten noukkimassa neidot keskiyön jälkeen kotiin. Olimme Senaatintorilla katsomassa ja kuuntelemassa Jonna Tervonmaan ja Jukkapojan esityksiä ja tietenkin tuota rakettishowta. Sää suosi ja raketit yhdistettynä Finlandiaan on kyllä niin herkkistä, mutta onneksi keskityin osaltani kuvaamiseen, jotta en alkanut pillittämään. Se kappale kyllä aina saa vedet silmiin.
 Nyt sitten ollaan uusissa numeroissa ja huikeen mahtava vuosi on tulossa, uskon niin. En lupaa mitään erityistä sillä se ei ole minun tyylini, päivä kerrallaan ja jos voi olla stressaamatta, niin yritän. Toivottavasti teidän vuodenvaihde on sujunut mukavasti. Tästä se taas lähtee. Toivon, että pysytte mukana jatkossakin täällä blogia seuraamassa ja kommentoimassa, sillä se tekee meikäläisen aina niin iloiseksi!

   
                                                    With love,
                                                  M

8 kommenttia on "New Year 2015 in Helsinki"
 1. Ihanaa uutta vuotta. <3 Olen niin iloinen, että olen löytänyt sinut täältä blogimaailmasta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Tiia sinulle myös! Hauskan hersyvät blogipostauksesi ja ihanat kommenttisi tänne lämmittävät joka kerran. Ihanaa kun tulit vierailulle ja tutustuimme ja olen siitä ikionnellinen! Lähetän sinulle henkilökohtaisen s-postin tässä kohtapuolin, sillä sain hauskan idean! Palaillaan!

   Poista
 2. Mahtavaa uutta vuotta!

  Mielettömiä ilotulituskuvia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin sinulle! Tästä se lähtee:) Joo, eikö onnistunutkin kuvat yllättävän hienosti. Aukko meni niin hitaasti kiinni, että pelkäsin sössiväni kuvat siellä viileässä täristessä:)

   Poista
 3. Ihanat uuden vuoden tunnelmat. Upea tuomiokirkko on kaunis juhlanäyttämö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuomiokirkko on kyllä vaikuttava ja ilotulitus sen portailta Finlandian soidessa taustalla tuo wau-fiilikset.

   Poista
 4. Hyvää alkanutta vuotta! Tuomiokirkko on aina kaunis ja ilotulitus on ollut varmaan mahtava. Jukkapoika taasen ei kyllä putoa meikaläiseen...

  VastaaPoista
 5. Kiitos samoin. ilotulitus oli hieno, mutta kun kuvaa, se tahtoo mennä ohi. Jukkapoika ei kyllä ole meikäläisenkään suosikki, mutta no, ilotulituksen takia me sinne mentiinkin:)

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature